Μαρίνα Ψάλτη: «Με αγχώνει για τον Γιάννη Φέρτη γιατί έχει και μια ηλικία»

Μαρίνα Ψάλτη

"Αν νοσήσω, την βάψαμε, αλλά πάντα υπάρχει τρόπος. Νομίζω ότι με μεγάλη προσοχή, θα τα καταφέρουμε" ανέφερε η Μαρίνα Ψάλτη.

Είναι από τις πιο ταλαντούχες και σημαντικές ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου. Η ταπεινότητα και η ακεραιότητά της, την κάνουν άξια θαυμασμού. Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στο «Λοιπόν» και στην Μαρία Σοφιανού για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, για τον σύζυγό της και σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Φέρτη, αλλά και για μια δύσκολη στιγμή της ζωής της.

-Με τον σπουδαίο Γιάννη Φέρτη είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι. Μιλήστε μου γι’ αυτήν την αγάπη…

Είμαστε μαζί είκοσι χρόνια. Μια αγάπη αντέχει στον χρόνο μόνο αν έχει χιούμορ. Αφού ακόμα γελάει ο ένας με τον άλλον είμαστε μια χαρά.

-Πώς γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε στο θέατρο, ενώ παίζαμε μια σε μια παράσταση. Σε πρώτη φάση, για ένα μεγάλο διάστημα ήμασταν πολύ φίλοι και μετά αυτό ξαφνικά μεταλλάχτηκε σε μια αγάπη και είμαστε ακόμα μαζί.

-Φοβάστε για εκείνον λόγω της πανδημίας;

Με αγχώνει, γιατί έχει και μια ηλικία. Βέβαια, τον προσέχω, έχει κάνει τα εμβόλιά του. Αν νοσήσω, την βάψαμε, αλλά πάντα υπάρχει τρόπος. Νομίζω ότι με μεγάλη προσοχή, θα τα καταφέρουμε.

-Κοιμόσασταν σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, για να μην ρισκάρετε να τον κολλήσετε. Ακόμα το ίδιο ισχύει;

Όχι, όχι επέστρεψα (γελάει). Μπορεί, βέβαια, να ξανά φύγω. Ευτυχώς, έχω ένα δωμάτιο, όπου πάω όταν δεν νιώθω καλά ή νιώθω ότι κάτι με τριγυρίζει και απομονώνομαι.