Μαρίνα Ασλάνογλου: «Έχω βάλει την προηγούμενη ζωή μου στην άκρη»

Μαρίνα Ασλάνογλου

"Προσπάθησα να τα ξεπεράσω και τα κατάφερα" εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Με αφορμή τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο περιοδικό Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μέσα σε όλα, δε, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε με τρυφερότητα στον γιο της και όσα εκείνος άλλαξε με τον ερχομό του.

Πόσο σου άλλαξε ο γιος σου τη ζωή;

Το παιδί έγινε η βασική μου προτεραιότητα. Το πρόγραμμα του, πόσες ώρες θα τον δω, είναι συνεχώς στο μυαλό μου. Θέλω με τοπαιδί μουνα περνώ παραγωγικό χρόνο. Δεν θέλω να είμαι η μαμά που αφήνει το παιδί της στο τάμπλετ, που είναι μέσα στο σπίτι συνεχώς αλλά δεν ασχολείται μαζί του παραγωγικά. Εγώ αυτό προσέχω, αυτό προσπαθώ. Τα τελευταία δυο χρόνια, που δεν είχαμε θέατρο λόγω του κορονοϊού, πέρα πολύ χρόνο μαζί του. Ήταν τα πιο τρυφερά χρόνια και είμαι πολύ γεμάτη και χροτάτη που τον έζησα. Έχει αλλάξει, πάντως, το πρόγραμμα μου. Δεν έχει την ελευθερία του να είσαι με τον σύντροφο σου και να πεις το βράδυ «πάμε μια βόλτα». Η ζωή είναι τόσο διαφορετική, αλλά έχει τόση συγκίνηση και χαρές που ξεχνάς τα πάντα. Νιώθω γεμάτη και δεν μου λείπει τίποτα από το παρελθόν. Έχω βάλει την προηγούμενη ζωή μου στην άκρη!

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές που έπρεπε να συνδυάσεις τη μητρότητα και τη δουλειά;

Πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά τον πρώτο καιρό, που φεύγεις από το μαιευτήριο και έρχεσαι με ένα μωρό στο σπίτι, λες «τώρα τι κάνω;». Φοβάσαι, αγχώνεσαι. Προσπάθησα να τα ξεπεράσω και τα κατάφερα. Αυτό που προσπαθήσαμε με τον άντρα μου είναι να προσαρμοστεί το παιδί σ’ εμάς και όχι εμείς στο παιδί. Μπορεί το παιδί να κοιμηθεί στο καρότσι μια – δυο φορές, αν η μαμά με τον μπαμπά είναι έξω για ένα κρασάκι! Χαίρομαι την κάθε στιγμή, γιατί σκέφτομαι ότι θα μεγαλώσει και θα του λέω «έλα να μου δώσεις ένα φιλάκι» και δεν θα θέλει.