Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Διαζύγιο «βόμβα» για το γνωστό ζευγάρι

Ασλάνογλου Πέππας

Η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού και το αίτημα για διακριτικότητα.

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να ακολουθήσουν στη ζωή τους η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας. Το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο στο οποίο κατέληξαν κοινή συναινέσει, ενώ με ανακοίνωσή τους ζητούν διακριτικότητα και σεβασμό από τα media για χάρη του παιδιού τους.

Η είδηση μεταδόθηκε μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2), χωρίς να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες για τις συνθήκες που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό.

«Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας, αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, που στόχο έχουμε μεταξύ άλλων την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας», δηλώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου στη μεσημεριανή εκπομπή του MEGA.

«Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειά μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορούν να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας», καταλήγει στην επίσημη ανακοίνωσή της προς τα Μέσα η γνωστή ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2016 στη Σκιάθο, ενώ την άνοιξη του 2018 έγιναν γονείς, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους.