Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Είναι αναγκαστικά πια σημείο αναφοράς για μένα»

Σασμός

"Είναι ωραίο να κάνεις κάτι που με κάποιον τρόπο εγγράφεται ισχυρά στη λαϊκή συνείδηση" δηλώνει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Για τρίτη χρονιά στον Σασμό θα συνεχίσει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην σχέση και την τηλεοπτική χημεία που έχει με τον συνάδελφο της, Δημήτρη Λάλο και το πλήθος των μηνυμάτων που δέχονται καθημερινά.

Στην τηλεόραση επέστρεψες με μια μεγάλη επιτυχία, τον «Σασμό». Πως σε έκανε να νιώσεις;

Πολύ καλά, είναι αυτονόητο.

Με τον Δημήτρη Λάλο έχετε δημιουργήσει ένα από τα πιο ερωτεύσιμα τηλεοπτικά ζευγάρια, με πολλούς θαυμαστές στα social media. Πως το εισπράττεις αυτό;

Εισπράττω μεγάλη αγάπη, είναι γεγονός, αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο συγκινητικό είναι η έμπνευση που δίνει αυτό το ζευγάρι και η ιστορία του σε πολλούς θεατές, νέα παιδιά ως επί το πλείστον, για δημιουργίες, που μας στέλνουν καθημερινά. Είναι ωραίο να κάνεις κάτι που με κάποιον τρόπο εγγράφεται ισχυρά στη λαϊκή συνείδηση. Αυτός ο ρόλος, της Βασιλικής και το ζευγάρι με τον Μαθιό είναι αναγκαστικά πια σημείο αναφοράς για μένα και πιστεύω και για τον Δημήτρη. Όχι εγκλωβιστικά, φυσικά. Δημιουργικά.

Την Βασιλική την καταλαβαίνεις, την έχεις αγαπήσει;

Νομίζω, είναι αυτονόητη η απάντηση.