Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Το γλυκό αντίο από την Μάρα Ζαχαρέα

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

"Αποχαιρετούμε μια σπουδαία Ελληνίδα" υπογραμμίζει η Μάρα Ζαχαρέα.

Στην μνήμη όλων πέρασε πια η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών το απόγευμα της Δευτέρας. Μια ημέρα αργότερα, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, στο τιμόνι του οποίου επέστρεψε εκτάκτως, η Μάρα Ζαχαρέα θέλησε να πει το δικό της αντίο στην αείμνηστη πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Έτσι, φορώντας ένα κομψό μαύρο σακάκι, η γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν τόνισε για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη τα εξής. «Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, εκτός από το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο της, ήταν πάντοτε φάρος για την οικογένεια της, τον σύζυγο, τα πέντε παιδιά και τα εγγόνια της. Γνώρισε τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη σε πολύ νεαρή ηλικία και, όπως έχει περιγράψει η ίδια, από την πρώτη στιγμή ένιωσαν και οι δύο πως ο δρόμος της ζωής τους θα ήταν κοινός».

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα απόσπασμα για την ζωή και το έργο της διακεκριμένης διεθνώς Ελληνίδας για την προσφορά της.

«Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη αποχαιρετούμε μια σπουδαία Ελληνίδα» έγραψε η Μάρα Ζαχαρέα στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε το συγκεκριμένο απόσασμα σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.