Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν θεωρώ ότι έχω χαράξει… μεγάλη πορεία»

Μαριάννα Τουμασάτου

"Η μεγάλη πορεία θα είχε και Επίδαυρο και κλασικό ρεπερτόριο"

Μετρά χρόνια στη μικρή οθόνη και είχε την ευτυχία και τη χαρά ό,τι κι αν έκανε να σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μία από τις πλέον αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Η ίδια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό tv Kous Kous και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου, μίλησε μεταξύ άλλων για την μεγάλη πορεία που έχει διανύσει στον χώρο της υποκριτικής.

Αισθάνεστε πλήρης πού έχετε την ευτυχία να βρίσκεστε και στην τηλεόραση και στο θέατρο;

Είναι χαρά και ακόμη μεγαλύτερη χαρά που ο κόσμος αγκαλιάζει τις δουλειές όπου συμμετέχω. Νιώθεις υπέροχα όταν η δουλειά που κάνεις έχει αντίκρισμα. Κανείς δεν θέλει να συμμετέχει κάπου και η δουλειά να πηγαίνει στο βρόντο… όταν κοπιάζουμε, χαλάμε εγατοώρες, έχουμε χαλάσει λεφτά για να πάμε στη δουλειά, έχουμε δώσει συναίσθημα και το αποτέλεσμα δεν αναγνωρίζεται, είναι στενόχωρο.

Όταν πρωτοξεκινούσατε, είχατε στο μυαλό σας ότι μπορείτε να φτάσετε εδώ όπου φτάσατε; Να χαράξετε δηλαδή μια μεγάλη πορεία με επιτυχίες;

Μεγάλη πορεία δεν θεωρώ ότι έχω κάνει, είναι μία πορεία μιας ηθοποιού που τα πηγαίνει καλά. Η μεγάλη πορεία θα είχε και Επίδαυρο και κλασικό ρεπερτόριο. Έχω κάνει μία καλή διαδρομή, με πράγματα που έχω ευχαριστηθεί πολύ και προσδοκώ να κάνω πράγματα που θέλω πολύ. Αυτή είναι η πραγματικότητα και έχω τη δυνατότητα σε αυτήν την ηλικία να το παραδεχτώ δημόσια.