Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν μπορώ να κάνω την Πυθία και να σκεφτώ γιατί γίνεται αυτό»

Μαριάννα Τουμασάτου

"Σαφώς η τηλεθέαση ορίζει τα πάντα" εξηγεί η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τους δημοσιογράφους Αθηνά Ζαχαράκη και Βασίλη Ανδριτσάνο με αφορμή την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην άνθιση της μυθοπλασίας, την απουσία της κωμωδίας αλλά και τις αποφάσεις των υπευθύνων.

Τα τελευταία χρόνια η μυθοπλασία κερδίζει τα ριάλιτι. Είστε αισιόδοξη ότι και στο μέλλον οι σειρές θα συνεχίσουν την ίδια πορεία;

Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος δεν έφυγε από τις σειρές και μακάρι να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό, γιατί και εγώ προτιμώ τη μυθοπλασία από τα ριάλιτι.

Ίσως αυτή η επιτυχία να συμπαρασύρει ακι τις αποφάσεις των διευθυντών των καναλιών.

Σαφώς η τηλεθέαση ορίζει τα πάντα, όμως οι αποφάσεις των διευθυντών των προγραμμάτων δεν εξαρτώνται μόνο από το αν θα δει ο κόσμος ένα πρόγραμμα αλλά και από το τι είναι πιο οικονομικό για ένα κανάλι.

Οι κωμικές σειρές σχεδόν απουσιάζουν από τη μικρή οθόνη. Που πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;

Δεν μπορώ να κάνω την Πυθία και να σκεφτώ γιατί γίνεται αυτό. Θα πρέπει να ερωτηθούν τα κανάλια και αυτά να απαντήσουν. Ίσως φταίει ότι στις ζώνες αυτές έχουν τα καθημερινά σίριαλ, που είναι πιο δραματικά, που στηρίζονται σε γνώριμα συναισθηματικά μονοπάτια.

Μήπως πουλάει πιο πολύ το δράμα;

Δεν το ξέρω. Εγώ αγαπώ την κωμωδία ως τηλεθεατής.