Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Δέχτηκα παρενόχληση, αρνήθηκα και λύθηκε η συνεργασία»

Μαριάννα Πολυχρονίδη

"Ο κόσμος που δε γνωρίζει σοκάρεται. Ήξερα όλα όσα έχουν καταγγελθεί.  Υπάρχουν πολλά περιστατικά", αποκαλύπτει η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη αποκαλύπτει το περιστατικό που βίωσε από πασίγνωστο πρωταγωνιστή, ο οποίος προσπάθησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά. Η ηθοποιός εξομολογείται στο περιοδικό HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα:

«Ευχαριστώ, ευγνωμονώ και θαυμάζω τις συναδέλφους μου που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν δημόσια για όσα βίωσαν. Προσωπικά, δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση και, όταν αρνήθηκα απάντησε «Λύνεται η συνεργασία μας». Ο κόσμος που δε γνωρίζει σοκάρεται. Ήξερα όλα όσα έχουν καταγγελθεί.  Υπάρχουν πολλά περιστατικά».

«Σέβομαι απόλυτα ότι ο καθένας έχει τους χρόνους του, την προσωπικότητά του, τις άμυνες του και μπορεί ορισμένες γυναίκες να έχουν θάψει μέσα τους ότι έχει συμβεί και να μη βγουν ποτέ να το πουν. Πλέον αισθανόμαστε μία βαθιά χαρά. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα γίνει αυτό. Όταν το καθεστώς είναι ο λόγος σου ενάντια στο δικό μου και όταν σ’ αυτή τη δουλειά το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, δε γίνεται να βγει μια κοπέλα και να πει «ξέρεις ο τάδε μου έκανε αυτό» γιατί θα πέσουν όλοι να την φάνε, δεν θα την πιστέψει κανείς. Τώρα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία. Δε λέω ότι θα καθαρίσει ο τόπος και ότι θα απαλειφθεί το κακό. Αν γινόταν θα ήταν ένα τεράστιο θαύμα. Ο επόμενος όμως που θα πάει να κάνει κάτι αντίστοιχο θα το σκεφθεί διπλά και τριπλά. Γιατί όλα γίνονταν με την αλαζονεία της δύναμης», καταλήγει η Μαριάννα Πολυχρονίδη.