Μαριάννα Κιμούλη: Έκανε θεατρική πρεμιέρα στα Παιχνίδια στη Σοφίτα

Μαριάννα Κιμούλη

Δείτε φωτογραφίες...

Το βράδυ της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Χυτήριο η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Παιχνίδια στη Σοφίτα. Στη συγκεκριμένη παράσταση μια εκ των πρωταγωνιστών είναι και η Μαριάννα Κιμούλη, κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη η οποία φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στον χώρο της υποκριτικής.

Η νεαρή ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στον ρόλο της “Λιλιαν” αλλά και με την ευγένεια και τη γλυκύτητά της. Αρκετοί ήταν οι συνάδελφοι και οι φίλοι της που έδωσαν το παρών προκειμένου να την απολαύσουν επί σκηνής ωστόσο ηχηρή ήταν η απουσία του πατέρα της Γιώργου Κιμούλη.

Η Μαριάννα Κιμούλη, έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες επιλέγοντας ωστόσο να κρατά χαμηλό προφίλ ενώ ποτέ μέχρι σήμερα δεν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το όνομα του πατέρα της για τη δική της ανέλιξη. Πρόσφατα μάλιστα η νεαρή ηθοποιός είχε ερωτηθεί και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη με την ίδια να απαντά πως αυτή είναι μια υπόθεση που αφορά τον ίδιο και δε θα ήθελε να πάρει θέση.

Πηγή: tlife.gr
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος