Μαριάννα Κιμούλη: Απαντά για τον πατέρα της, τις αρνητικές κριτικές και τα σχόλια

Μαριάννα Κιμούλη

"Σε λίγα χρόνια από τώρα θα μπορώ να βγάλω ένα πιο ακριβές συμπέρασμα".

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Μαριάννα Κιμούλη. Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, απαντά για τη σχέση με τον πατέρα της και επίσης ηθοποιό, Γιώργο Κιμούλη, καθώς και για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

«Σίγουρα με επηρεάζουν οι αρνητικές κριτικές και τις ακούω, ειδικά αν προέρχονται από άτομα τα οποία εκτιμώ. Μπορεί και να με κάνουν καλύτερη. Ζούμε πάντως σε μία εποχή που ειδικά στα social media επικρατεί μια τρομακτική ανθρωποφαγία και προσπαθώ να προστατεύομαι από αυτό όσο μπορώ. Σίγουρα κάποιες φορές θα έχω στεναχωρηθεί», δηλώνει η Μαριάννα Κιμούλη.

«Δεν βιώνω ακόμη πολύ το θέμα με την αναγνωρισιμότητα και η αλήθεια είναι πως δεν έχω προετοιμαστεί καθόλου για αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε αυτό», απαντά σε σχετική ερώτηση η ηθοποιός.

Η επιτυχημένη διαδρομή και το όνομα που έχει «χτίσει» ο μπαμπάς σου, Γιώργος Κιμούλης, όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε αρνητικά η θετικά; Ποια συμβουλή σου έδωσε και την έχεις σαν φυλαχτό;

«Ειλικρινά θα πω και τα δύο (και αρνητικά και θετικά). Σε λίγα χρόνια από τώρα θα μπορώ να βγάλω ένα πιο ακριβές συμπέρασμα. Η συμβουλή που κρατάω από εκείνον είναι ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται μεγάλη αντοχή», παραδέχεται η Μαριάννα Κιμούλη.