Η Μαρία Τζομπανάκη μιλά πρώτη φορά για το γάμο της! Τι είπε για το γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, που την συνόδεψε στην εκκλησία; [vid]

Μαρία Τζομπανάκη

Πώς πήρε την απόφαση να βάλει νυφικό; Τι είπε για το γιο της, ο οποίος στάθηκε πλάι της σε αυτό και την παρέδωσε στο γαμπρό;

Η Μαρία Τζομπανάκη παντρεύτηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην Κρήτη, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στο χωριό Μαργαρίτες Μυλοποτάμου, στο γραφικό εκκλησάκι του Άη Δημήτρη. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν  Ρένα Φεσσάρα, ενώ στον γαμπρό της παρέδωσε ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης.

Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το γάμο της στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και σχολίασε αναφορικά με την απόφαση της να προχωρήσει σε αυτό το βήμα για την προσωπική της ζωή, φορώντας νυφικό και πηγαίνοντας στην εκκλησία.

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ έκανα έναν γάμο που εμπεριέχει όλη αυτή την ευγνωμοσύνη για την καταγωγή μου, όχι μόνο σαν Ελληνίδα, αλλά και σαν Κρητικιά». Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που ξέρει ότι θα φύγει από τη ζωή κάποια στιγμή, να πει «λοιπόν, μέχρι εδώ ήταν;». Δεύτερον όταν είσαι καλλιτέχνης, όταν είσαι συνέχεια μέσα στην αγκαλιά του πολιτισμού όπως είμαι εγώ, δεν μπορείς να πεις ότι μέχρι εδώ ήταν η ζωή μου. Όταν μπορείς να ξαναρχίσεις κάτι από την αρχή, γιατί να μην το κάνεις; Αν κάποιος το βλέπει σαν κοινωνικό γεγονός και το συσχετίζει οπωσδήποτε με τη γνώμη των άλλων το καταλαβαίνω αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Αγαπώ πάρα πολύ την παράδοση και την ορθοδοξία» ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη.

Όσον αφορά στο αν η γνώμη του γιου της έπαιξε ρόλο στην απόφαση της, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε:«Η γνώμη του Ορφέα είναι πάρα πολύ σημαντική για μένα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου. Όταν συναντήθηκε με τον σύντροφο μου για πρώτη φορά και είδα στα μάτια του αυτό που εγώ είχα ανακαλύψει στον σύντροφο μου, ήξερα ότι αυτό θα συνεχιστεί με έναν πολύ ωραίο τρόπο.»