Μαρία Σολωμού: Σοκαρισμένη η ηθοποιός! «Φοβήθηκα και ήθελα…»

Μαρία Σολωμού

"Σαν άνθρωπος εγώ ολοκληρώθηκα..."

Tο φετινό καλοκαίρι η Μαρία Σολωμού κάνει τη θεατρική περιοδεία στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά με την παράσταση “Βερβερίτσα”.

Η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους, για όλα όσα συμβαίνουν στις στάσεις που κάνει σε διάφορα θέατρα.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Σολωμού θέλησε να εκφράσει δημόσια ένα απρόοπτο που συνέβη στα παρασκήνια της επιτυχημένης παράστασης και την σόκαρε.

«Σαν άνθρωπος εγώ ολοκληρώθηκα. Μετά από 1.500 κουνούπια που μου επιτέθηκαν και μετά τα κατάπια στην παράσταση, συναντήθηκα με ένα φίδι. Φίδι. Αυτό με την γλώσσα, που δαγκώνει και πεθαίνεις και μετά σε κλαίμε. Αυτό το φίδι. Ήταν πολύ κοντά μου, στα πράγματα μου και ήταν μακρύ αρκετά και μετά μας είπαν πως είναι οχιά. Δηλαδή εντάξει. Αλλά φίδι; Φίδι, δεν ξέρω αν βλέπετε παιδιά την εμμονή που έχω. Τα φίδια είναι κάτι που το φαντάζεσαι, τα βλέπεις σε κάτι ταινίες και δεν το βλέπεις δίπλα σου στο καμαρίνι.

Έχω σοκαριστεί. Είμαι σοκαρισμένη με το φίδι. Χθες στην παράσταση παίζαμε με μία ακρίδα. Ακρίδα όχι μικρή, αυτή που είναι μικρό pet, σκύλος μικρός. Πήραμε προφυλάξεις γιατί εντάξει και η ακρίδα δεν είναι εύκολο να έρθει να κάτσει στο κεφάλι. Έπαιζε η ακρίδα στην μία σκηνή, έπαιζε ο Νίκος στην άλλη.

Δηλαδή παρακολουθούσαμε ένα έργο μπροστά μας με μία ακρίδα. Θέλω να πάω σε μία πόλη να φάω μπετό. Να φάω τα σίδερα. Δεν θέλω άλλο φίδι, κάπως φοβήθηκα και ήθελα να το μοιραστώ. Αυτά…», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.