Μαρία Σάκκαρη – Στέφανος Τσιτσιπάς: Η σιωπή λύνεται… Είναι ζευγάρι;

Σάκκαρη Τσιτσιπάς

Πώς γνωρίστηκαν; Πότε άρχισαν να κάνουν παρέα; Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους;

Η Ελληνίδα τενίστρια δουλεύει σκληρά για να φτάσει στην κορυφή του κόσμου, γιατί όπως λένε, οι καλύτεροι παίκτες δεν είναι πάντα οι πιο ταλαντούχοι, αλλά είναι σίγουρα αυτοί που δουλεύουν πιο σκληρά. Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφεραν πολύ γρήγορα να φτάσουν πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη με τους καλύτερους τενίστες του κόσμου. Φήμες, θέλουν τους δύο πρωταθλητές να είναι ζευγάρι. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που δίνει στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη, η Μαρία Σάκκαρη απαντά: είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο εκλεκτός της καρδιάς της;

«Χαίρομαι πολύ για τον Στέφανο. Είναι απίστευτο αυτό που έχει καταφέρει», λέει η Μαρία Σάκκαρη και σημειώνει για τη γνωριμία τους: «Φαντάσου ότι οι μαμάδες μας γνωρίζονται από όταν ήμουν 15 χρονών. Βέβαια, ήμασταν σε άλληκατηγορία όταν παίζαμε juniors, οπότε πιο καλά τον γνώρισα στα 16».

Κάνατε μαζί προπονήσεις;
Όχι, γιατί αυτός μεγάλωσε νότια, εγώ βόρεια. Εγώ ήμουν στον όμιλο στο Ζάππειο και ο Στέφανος στη Γλυφάδα. Ούτε στους αγώνες τον έβλεπα, γιατί όπως είπα ήμουν σε άλλη κατηγορία και δύο χρόνια μεγαλύτερη. Ξεκινήσαμε πάλι να κάνουμε παρέα στα 17-18, όταν βρεθήκαμε στα ίδια τουρνουά.

Σήμερα τι σχέση έχετε; Μιλάτε συχνά;
Ναι, μιλάμε συχνά, είμαστε πολύ φίλοι και νομίζω ότι είμαστε και πολύ χαρούμενοι ο ένας για τον άλλον. Είμαστε και οι δυο μας στα τουρνουά, δεν έχουμε και κανέναν άλλον Έλληνα μαζί, οπότε είναι σημαντικό που έχει ο ένας τον άλλον.

Πολλοί λένε ότι είστε ζευγάρι.
Ο καθένας λέει ό,τι θέλει στην Ελλάδα, οπότε τι να πούμες

Αλήθεια τώρα, πώς προέκυψε αυτή η φήμη;
Δεν ξέρω. Ξαφνικά άρχισε νομίζω να λέγεται, επειδή περνάμε χρόνο μαζί.

Δεν ισχύει, λοιπόν;
Εντάξει, υπάρχει μια συμπάθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ζευγάρι.

Τι τύπος είναι ο Στέφανος; Τι θαυμάζεις σε αυτόν;
Είναι ένα διαφορετικό παιδί. Με την έννοια ότι του αρέσει όλο αυτό με το vlogging, με το YouTube, με τη φωτογραφία. Πράγματα που δεν τα συναντάς συχνά σε αθλητές. Είναι ένα πραγματικά πολύ καλό παιδί και ό,τι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει με τη θέλησή του, με την προσπάθεια τη δική του και των γονιών του. ΤΟυ αξίζει που έφτασε τόσο ψηλά.

Σήμερα, έχεις χρόνο για προσωπική ζωή;
Υπάρχει, αλλά σίγουρα πρέπει να έχεις δίπλα σου και τον σωστό άνθρωπο, που να καταλαβαίνει αυτό που κάνεις. Κάποιοι άνθρωποι, όχι απαραίτητα σε σχέση, δεν καταλαβαίνουν πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσεις.

Και τώρα, απ’ ό,τι καταλαβαίνω, δεν έχεις κάποιον τέτοιον άνθρωπο.
Όχι.