Μαρία Σάκκαρη: «Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που δεν βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα»

Μαρία Σάκκαρη

Όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη από το Rogers Cup που συμμετέχει.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Μαρία Σάκκαρη, μέσα από τα social media, με αφορμή τα πύρινα μέτωπα που δεν σταματούν να πληγώνουν την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις στα ελληνικά Μέσα για το Rogers Cup όπου και συμμετέχει, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι εδώ και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω με κάποιο τρόπο».

«Παρόλο που είμαι μακριά μου είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ στενάχωρο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις όλο αυτόν τον κόσμο να χάνει την περιουσία του, να χάνει τα σπίτια του, να χάνει το μέρος που έζησε. Ό,τι και να πω είναι λίγο» συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά την πρόκρισή στον 2ο γύρο του Rogers Cup. «Είμαι πολύ μπερδεμένη μέσα μου. Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ όπως μπορώ να μην το σκέφτομαι στο γήπεδο, γιατί νομίζω ότι ανεξάρτητα με το επάγγελμα που κάνουμε και με τι ασχολούμαστε, μας έχει επηρεάσει όλους πάρα πολύ αυτή η κατάσταση. Έφυγα την Πέμπτη, την ημέρα που έγινε η μεγάλη ζημιά. Ήμουν στο Τατόι και έκανα προπόνηση όταν ξεκίνησε η φωτιά ακριβώς απέναντι από το club. Είδα τη φωτιά, ήταν ακριβώς απέναντι και φύγαμε γιατί φοβηθήκαμε».