Μαρία Ναυπλιώτου: «Βρέθηκα σε κάτι τίτλους αδιανόητους χωρίς να έχω λάβει μέρος σε αυτό»

Μαρία Ναυπλιώτου

"Δεν το καταλαβαίνω πια. Ρωτάνε κανέναν άντρα γι’ αυτό;" δήλωσε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η Μαρία Ναυπλιώτου έδωσε συνέντευξη στο ladylike.gr και στην Λία Παπαιωάννου και μίλησε για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που έχει δεχθεί και πως τις έχει αντιμετωπίσει.

Μιλώντας για τις ερωτήσεις που γίνονται μόνο στις γυναίκες για τη μητρότητα, ένιωσες ποτέ ότι χρειάστηκες ποτέ να υπερασπιστείς προσωπικές σου επιλογές στον δημόσιο λόγο σου;

Ναι βεβαίως. Χρειάστηκε και ήταν και πολύ αδιάκριτες ερωτήσεις και συνεχίζουν καμιά φορά να είναι και βρέθηκα και σε κάτι τίτλους αδιανόητους, χωρίς να έχω λάβει εγώ μέρος σε αυτό. Παρ’ όλα αυτά, απαντώ ειλικρινά σε αυτές τις ερωτήσεις, γιατί δεν έχω κάτι να αποφύγω, αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι θα πρέπει να σταματήσουν πια να γίνονται γιατί η μητρότητα είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό που δεν αφορά κανέναν, μα κανέναν, μα κανέναν, μα κανέναν. Δεν το καταλαβαίνω πια. Ρωτάνε κανέναν άντρα γι’ αυτό; Τώρα τελευταία, λέει, έχουν αρχίσει να ρωτάνε. Ε βέβαια αφού οι γυναίκες τους έχουν πει «Μας έχετε τρελάνει πια με αυτή την ιστορία, ρωτάτε και κανέναν άλλο;».

Τι ερώτηση θα ήθελες να σου κάνουν, που κάνουν συνήθως μόνο σε άντρες;

Δεν ξέρω τι ερωτήσεις κάνουν μόνο σε άντρες. Σίγουρα όμως δεν τους κάνουν ερωτήσεις σε σχέση με την ηλικία. Έβλεπα στο Instagram ένα reel με την Andie McDowell και τη ρωτούσαν πάλι για τα 60 και πώς είναι. Κι έλεγε «Δεν έχω ακούσει να κάνετε αυτή την ερώτηση στον George Clooney» κι είναι αλήθεια, δεν του έχουν κάνει ποτέ αυτή την ερώτηση. Ίσως φοβούνται ότι θα τους πάρει ο διάολος, μπορεί κι αυτό δεν ξέρω.