Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανακοίνωση του θεάτρου για το πρόβλημα υγείας της

Μαρία Ναυπλιώτου

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε πρόσφατα η Μαρία Ναυπλιώτου με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή της ότι είχε πριν από λίγες ημέρες έντονο κοιλιακό άλγος και τελικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.  Το θέατρο στο οποίο ανεβαίνει η παράσταση “Φιλουμένα Μαρτουράνο” που πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ανακοινώνοντας την προσωρινή παύση των παραστάσεων μέχρι η ηθοποιός να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στο πόστο της.

Η ανακοίνωση

«H εταιρεία παραγωγής ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι το Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ θα παραμείνει κλειστό έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία όλων όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για τις παραστάσεις, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, πρωταγωνίστρια της παράστασης ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΑΡΤΟΥΡΑΝΟ, είναι καλά μετά από μία δύσκολη επέμβαση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει το συντομότερο στη σκηνή. Οι γιατροί της όμως επισημαίνουν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τις 22 Φεβρουαρίου, παρά τη μεγάλη της επιθυμία να επιστρέψει νωρίτερα.

Θα χαρούμε λοιπόν από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και μετά να σας έχουμε ξανά κοντά μας Για θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τις κρατήσεις, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το ταμείο του θεάτρου. Σας ευχαριστούμε ξανά για την κατανόηση»,