Μαρία Μπεκατώρου: Μάχη με την τράπεζα για το σπίτι της

Μαρία Μπεκατώρου

Τι συμβαίνει με το ακίνητο της γνωστής παρουσιάστριας;

Το διαμέρισμα των 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της έγινε η αιτία για τη Μαρία Μπεκατώρου να προσφύγει στα αστικά δικαστήρια. Σύμφωνα με όσα γράφει στην Espresso η Ντέμη Ντάβαρη, η παρουσιάστρια και η μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το σπίτι αγοράστηκε από τους γονείς της παρουσιάστριας το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21,500,000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8,000,000 το 1995.. Το 2007 ο πατέρας της παρουσιάστριας μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του.

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Μαρία και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν, ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνούνταν να άρει τις υποθήκες.