Μαρία Μπεκατώρου: «Η μητέρα μου είχε δυσκολίες στο να κάνει παιδί, για αυτό και δεν έχω αδέλφια»

Μαρία Μπεκατώρου

"Ήταν η μαμά της μαμάς μου και με μεγάλωσε. Ζούσαμε όλοι μαζί στο σπίτι. Η γιαγιά αυτή ήταν το θαύμα της ζωής μου" εξομολογήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για το πόσο μεγάλη αδυναμία είχε στη γιαγιά της που τη μεγάλωσε.

Μέσα στο σπίτι πώς είσαι;

Η κλασική νοικοκυρά, μόνιμα πάνω από μια κατσαρόλα. Θα πάω σούπερ μάρκετ ή στη λαϊκή και θα γυρίσω σπίτι να μαγειρέψω. Δεν κάνω τα πολύ παραδοσιακά φαγητά –βλέπε παστίτσιο– αλλά δικές μου συνταγές. Φτιάχνω ωραίες σούπες και ριζότα. Το τέλειο παστίτσιο το έκανε η συχωρεμένη η γιαγιά μου. Όπως και ωραίους ντολμάδες. Μάλλον από εκείνη πήρα την τάση να μαγειρεύω καλά αλλά δεν κάνω τα φαγητά της γιαγιάς.

Πήρες και το όνομά της;

Τη γιαγιά μου την έλεγαν Ελένη. Εμένα με έβγαλαν Μαρία γιατί η μητέρα μου είχε κάποιες δυσκολίες στο να κάνει παιδί και με είχε τάξει στην Παναγία. Τελικά της το έστειλε ο Θεός. Για αυτό και δεν έχω αδέλφια, δεν κατάφερε η μητέρα μου να κάνει άλλο παιδί. Λέγαμε όμως για τη γιαγιά. Ναι, σε αυτή τη γιαγιά λοιπόν οφείλω πάρα πολλά. Ήταν η μαμά της μαμάς μου και με μεγάλωσε. Ζούσαμε όλοι μαζί στο σπίτι. Η γιαγιά αυτή ήταν το θαύμα της ζωής μου.