Μαρία Μπεκατώρου: Απαντά για το μέλλον του Still Standing! Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Μαρία Μπεκατώρου

«Όταν ο Γιάννης Λάτσιος μου το πρότεινε…».

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου, που μίλησε μεταξύ άλλων για το Still Standing.

Οταν σου πρότειναν από τον ΑΝΤ1 να κάνεις το «Still Standing», περίμενες ότι θα έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θα ανταγωνιζόταν ένα παιχνίδι με παράδοση χρόνων όπως το «Deal»;

Οχι. Οταν ο Γιάννης Λάτσιος μου πρότεινε να κάνω το «Still Standing», γούρλωσα τα μάτια μου και απόρησα που επέλεξε εμένα. Ακόμα και όταν πήρα την απόφαση να το κάνω και ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, είχα άγχος. Το «Still Standing» με έκανε να καρδιοχτυπήσω περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, γιατί ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με ό,τι είχα κάνει στην τηλεόραση και γιατί παίζεται σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ζώνες της τηλεόρασης. Είχα μεγάλη αγωνία και ομολογώ ότι δεν υπολόγιζα ότι θα πήγαινε τόσο καλά.

Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Δεν ξέρω σίγουρα. Εξαρτάται από την πορεία του παιχνιδιού μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπορεί να αντέξει, μπορεί και όχι.

Το συμβόλαιό σου λήγει στο τέλος της σεζόν και υπάρχει οψιόν ανανέωσης. Θα ήθελες να συνεχίσεις στον ΑΝΤ1;

Τον ΑΝΤ1 τον αγαπώ. Είναι ένα κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι επί χρόνια και με έχει στηρίξει. Γνωρίζω πολύ καλά τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τον Τζώρτζη Ποφάντη. Θα ήθελα, λοιπόν, να συζητήσω μαζί του για την επόμενη χρονιά.

Εκτός από το «Still Standing», θα παρουσιάσεις και το «Your Face Sounds Familiar». Σκέφτηκες ότι μπορεί ο κόσμος να έχει κουραστεί να βλέπει το ίδιο σόου για έκτη φορά;

Το «Your Face Sounds Familiar» δεν είναι ποτέ ίδιο. Είναι ένα παιχνίδι με τρομερό υποκριτικό ενδιαφέρον, γιατί κάθε φορά οι τηλεθεατές παρακολουθούν μια μικρή παράσταση. Σκέφτηκα ότι μπορεί ο κόσμος να ήθελε κάτι διαφορετικό, αλλά επειδή υπάρχει απόσταση από το προηγούμενο και επιπλέον αλλάζουν όλα σε σχέση με το παρελθόν, αρχίζοντας από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, νομίζω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον κι αυτή τη φορά.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το «Your Face Sounds Familiar» να παίζεται Κυριακή, όταν στον ΣΚΑΪ θα υπάρχει η αποχώρηση του «Survivor». Αγχώνεσαι;

Ομολογώ ότι αυτό είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί. Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός. Επειδή το «Your Face Sounds Familiar» είναι ένα πρότζεκτ που αγαπώ πολύ, θα κάνω ό,τι μπορώ για να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Αν οι τηλεθεατές αποφασίσουν να δουν τον ανταγωνισμό, το σέβομαι και το εκτιμώ. Εγώ θα έχω τη συνείδησή μου ήσυχη ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα.

Δείτε εδώ περισσότερα νέα από την showbiz!