Μαρία Κορινθίου: Απαντά για την αγορά του σπιτιού αξίας 600.000 ευρώ στου Παπάγου

Μαρία Κορινθίου

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα διαμέρισμα 160τμ, διαμπερές, ευρύχωρο και μοντέρνας αισθητικής.

Τη δική της απάντηση δίνει η Μαρία Κορινθίου γύρω από τις φήμες που τη θέλουν να έχει προχωρήσει στην αγορά ενός ακινήτου αξίας 600.000 ευρώ στην περιοχή του Παπάγου. Η δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να έχει αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο οροφοδιαμέρισμα σε νεόδμητη, υπερσύγχρονη πολυκατοικία. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα διαμέρισμα 160τμ, διαμπερές, ευρύχωρο και μοντέρνας αισθητικής.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού για την εφημερίδα Secret, η Μαρία Κορινθίου, μετά την επιστροφή της από την Αμερική, κατοικούσε στο Ψυχικό, σε μία τριώροφη μονοκατοικία, που είχε στην κατοχή της η γιαγιά της, ενώ στη συνέχεια πέρασε στα χέρια της. Εκεί συνέχισε να διαμένει και μετά τον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη και τον ερχομό της μονάκριβης κόρης τους, Ισμήνης.

Νεότερες πληροφορίες που μεταφέρει η δημοσιογράφος αναφέρουν πως η οικογένεια Αϊβάζη-Κορινθίου αναμένεται να μετακομίσει σύντομα σε νέο πολυτελές οροφοδιαμέρισμα στην περιοχή του Παπάγου, το οποίο μάλιστα αγοράστηκε από τη Μαρία Κορινθίου έναντι 600.000 ευρώ.

Μάλιστα, η ίδια πηγή συμπληρώνει πως το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ακίνητο και ως βάση της εταιρείας παραγωγής που διευθύνουν.

Η εφημερίδα ήρθε σε επικοινωνία με τη γνωστή ηθοποιό, ρωτώντας την εάν το συγκεκριμένο πολυτελές οροφοδιαμέρισμα της ανήκει και εάν σκοπεύει να μετακομίσει οικογενειακώς εκεί. Η Μαρία Κορινθίου αρκέστηκε να πει: «Όχι, καλέ, η μαμά μου», αφήνοντας αδιευκρίνιστο το τι ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο ακίνητο και ποιος είναι ο σκοπός της μελλοντικής του χρήσης.