Μαρία Κωνσταντάκη: Η απίθανη φάρσα που έκανε στη Βίκυ Σταυροπούλου και τη φρίκαρε!

Μαρία Κωνσταντάκη

«Έχει ανοίξει Instagram και επειδή είναι πολύ άσχετη, της είπαμε ότι…».

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε στο People και τη Φανή Πλατσατούρα, όπου αποκάλυψε τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι ανατρεπτικό, επαναστατικό ή αστείο.

Τελευταία φορά που…

Έκαψες τα μαλλιά σου;

Πριν τρία χρόνια επειδή μου έκαναν κάθε μέρα «ψαλίδι» στα σήριαλ. Αναγκαστικά και τα έκοψα πολύ κοντό καρέ. Με παρηγόρησε το γεγονός ότι μπορούν να συμβούν πιο σοβαρές καταστροφές στη ζωή ενός ανθρώπου από ένα καμένο μαλλί!

Έκανες μια φάρσα;

Τις λατρεύω! Προχθές στη Βίκυ Σταυροπούλου. Έχει ανοίξει Instagram και επειδή είναι πολύ άσχετη, της είπαμε ότι «Βίκυ, πρέπει να προσλάβεις έναν ινσταγκραμικό λογιστή γιατί θα σε πιάσει η Εφορία και θα πληρώσεις πάρα πολλά χρήματα». Εκείνη φρίκαρε και εμείς, σπάσαμε πλάκα μαζί της!

Βγήκες ερωτικό ραντεβού;

Δεν πιστεύω στα ερωτικά ραντεβού. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζονται τη μέρα του γάμου τους, ο οποίος έχει προκύψει μετά από προξενιό και να ζουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί, τεκνοποιώντας. Ως εκ τούτου, δεν βγαίνω ποτέ ερωτικά ραντεβού!

Έκανες κάτι επαναστατικό;

Εκείνο το καλοκαίρι πριν από πάρα πολλά χρόνια που αποφάσισα να πάω σε δραματική σχολή, να δουλέψω σε μπαρ για να συντηρήσω τον εαυτό μου και να πληρώσω τα δίδακτρα και να πάρω και μηχανάκι. Δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι επαναστατικό, για μένα ήταν ο μόνος δρόμος, η μόνη επιλογή και το θεωρούσα απόλυτα φυσιολογικό. Ήταν κάτι επαναστατικό για τους άλλους.

Τσακώθηκες στον δρόμο;

Γενικά, δεν κάνω τσαμπουκάδες γιατί είμαι «κότα», φοβάμαι δηλαδή. Βέβαια το να τσακωθείς πάνω στο μηχανάκι είναι πιο εύκολο για μένα γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να διαφύγω πιο γρήγορα. Έλα όμως, που μπορεί εγώ να μιλήσω έντονα σε κάποιον και αυτός να μου απαντήσει «α! είστε αυτή που παίζετε στην τηλεόραση. Μπράβο, είστε πολύ καλή». Μου ΄χει τύχει!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!