Μαρία Καβογιάννη: «Δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή μας, όλα αυτά μου δημιουργούν θλίψη»

Μαρία Καβογιάννη

«Μόνο αν παρακολουθήσεις τις ειδήσεις και δεις τι γίνεται στον κόσμο, σίγουρα σου προκαλεί πόνο», λέει η Μαρία Καβογιάννη.

Η Μαρία Καβογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino» και την Ελένη Κωνσταντάτου. Η ηθοποιός μίλησε για τη θλίψη που της δημιουργούν οι δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στη ζωή μας, τον ηλικιακό ρατσισμό, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες.

Είστε μια γυναίκα αισιόδοξη, θετική και χαρούμενη. Υπάρχει κάτι που μπορεί να σας χαλάσει την ημέρα και να χάσετε την αισιοδοξία σας;

Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας σίγουρα μου δημιουργούν θλίψη. Μόνο αν παρακολουθήσεις τις ειδήσεις και δεις τι γίνεται στον κόσμο, σίγουρα σου προκαλεί πόνο. Δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή μας. Είμαι όμως αισιόδοξη και πιστεύω ότι προσπερνάμε τα δύσκολα, όταν έχουμε στο μυαλό μας το θετικό.

Επαγγελματικά, έχετε δεχθεί ηλικιακό ρατσισμό;

Προσωπικά, όχι, αλλά υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στο χώρο μας. Όμως πολλοί σπουδαίοι ρόλοι υπάρχουν σε μεγάλες ηλικίες και αυτό σε κάνει να μην παραιτείσαι ποτέ.

Τι συμβουλή θα δίνατε στις γυναίκες;

Να χαίρονται τη ζωή τους, να έχουν όνειρα και να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι μοναδικό, σπάνιο και εφάπαξ.