Μαρία Κατσανδρή: «Όχι, βέβαια, δεν φοβήθηκα τη σύγκριση με την Ελένη Κοκκίδου»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

"Δεν έχω καμία σχέση με τον ανταγωνισμό, μου είναι πολύ ξένο ως συναίσθημα" εξηγεί η Μαρία Κατσανδρή.

Η Μαρία Κατσανδρή εισέβαλλε στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τη φετινή σεζόν και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για το τηλεοπτικό της ταίρι όσο και την «σύγκριση» με την Ελένη Κοκκίδου.

Πως είναι η συνεργασία μας με τον Αντώνη Αντωνίου:

H συνεργασία μου με τον Αντώνη Αντωνίου είναι εξαιρετική. Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε επαγγελματικά. Πριν από κάποια χρόνια είχαμε συνεργαστεί στο δικό του θέατρο, με είχε σκηνοθετήσει σε ένα έργο του Μολιέρου. Οπότε μεταξύ μας υπάρχει αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση.

Φοβηθήκατε, έστω  και στιγμιαία, κάποια σύγκριση με την Ελένη Κοκκίδου καθώς για δέκα χρόνια ήταν το τηλεοπτικό ταίρι του Αντώνη Αντωνίου;

Όχι, βέβαια, δεν φοβήθηκα τη σύγκριση με την Ελένη Κοκκίδου. Ξέρετε, η έννοια της «σύγκρισης» εμπεριέχει μια δόση ανταγωνισμού. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον ανταγωνισμό, μου είναι πολύ ξένο ως συναίσθημα. Άλλωστε, την Ελένη την αγαπώ, γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε δουλέψει μαζί. Από την άλλη, οι θεατές μπορεί να μας συγκρίνουν και μετά χαράς να το κάνουν.

Παρακολουθούσατε τη σειρά τα προηγούμενα χρόνια;

Φυσικά, κυρίως τα πρώτα χρόνια, ακριβώς επειδή έπαιζε η Ελένη Κοκκίδου.