Μαρία Ηλιάκη: Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Μαρία Ηλιάκη

"Οι οικογένειές μας δεν το ξέρουν ακόμα τώρα που μιλάμε, αν και το είχαμε ήδη αποφασίσει πριν γεννηθεί" δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη.

Για την γέννηση της κόρης της και το πως βίωσε όλη αυτήν την εμπειρία μίλησε η Μαρία Ηλιάκη στο OK!, το οποίο εξασφάλισε φωτογραφίες της εξόδου της από το μαιευτήριο μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά, είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως, σε σίγουρα χέρια. Πρώτον, γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός, οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Επίσης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όλοι μαζί μου – ο χειρουργός, η μαία, ο αναισθησιολόγος. Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου καταλάβαιναν ότι με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο ήταν πολύ ψύχραιμος κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που θα ονειρεύονταν πώς θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Τώρα αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι.

Οι οικογένειές μας δεν το ξέρουν ακόμα τώρα που μιλάμε, αν και το είχαμε ήδη αποφασίσει πριν γεννηθεί. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα, όπως λένε τη μαμά του Στέλιου.»