Μαρία Φραγκάκη: «Ήμουν εντελώς έξω από τα νερά μου στα μέσα της σεζόν»

Μαρία Φραγκάκη

"Έχω συνεργαστεί με "τοξικά" άτομα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο" εξομολογήθηκε η Μαρία Φραγκάκη.

Με αφορμή το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο OPEN Weekend παραχώρησε η Μαρία Φραγκάκη συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Γρηγόρη Μελά. Μέσα σε όλα, η όμορφη δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή μέχρι σήμερα ενώ αποκάλυψε όλα όσα βαριέται στη μικρή οθόνη.

Ειδικότερα, η Μαρία Φραγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χειρότερη φάση στην καριέρα μου ήταν όταν στα μέσα της σεζόν και χωρίς να το επιλέξω εργάστηκα σε εκπομπή που ασχολούταν με το συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό. Ήμουν εντελώς έξω από τα νερά μου. Τότε εμφανίστηκε ως διά μαγείας στη ζωή μου ο Θέμος Αναστασιάδης και μου πρότεινε να κάνουμε μια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Έφυγα τρέχοντας και πήγα εκεί, με τις ευλογίες του καναλιού φυσικά, αφού έκανα εσωτερική μεταγραφή.

«Βαρέθηκα τους ελλειμματικούς ανθρώπους που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση. Συναντάμε φυσιολογικούς ανθρώπους στην τηλεόραση και, αντί να το θεωρούμε αυτονόητο, τους θεωρούμε σπάνιους και υπερπολύτιμους. Έχω συνεργαστεί με «τοξικά» άτομα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο όπου, αντί να περνάμε καλά και αυτό «να βγαίνει προς τα έξω», είχα κάθε τρεις και λίγο «μάχες» για να αντιμετωπίσω τα κόμπλεξ τους. Επίσης, δεν αντέχω να λύνονται οι προσωπικές διαφορές στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής για να γίνεται ντόρος» συμπλήρωσε η Μαρία Φραγκάκη.