Μαρία Χάνου: «Η αρχή στη Μουρμούρα δεν ήταν εύκολη»

Μαρία Χάνου

"Μόνη μου δεν θα ψάξω ποτέ για την τηλεθέαση" παραδέχεται η Μαρία Χάνου.

Για την 6η προσεχώς χρονιά στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε η Μαρία Χάνου στο περιοδικό Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μέσα σε όλα, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τα νούμερα τηλεθέασης.

Η σειρά πήρε το πράσινο φως για 10η χρονιά, μπαίνοντας στη λίστα με τα μακροβιότερα σίριαλ. Πως αισθάνεσαι;

Πλέον είμαστε μια οικογενειακή κατάσταση, που όλοι έχουμε κοινό στόχο να βγει το επεισόδιο. Νιώθουμε οικειότητα κι εγώ προσωπικά αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή που η πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία είναι σε αυτή τη σειρά, με αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους. Η αρχή, βέβαια, δεν ήταν εύκολη. Έπρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να είμαι μέλος αυτής της αξιόλογης παρέας.

Η συνεργασία με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη πως είναι;

Με τον Σπύρο πλέον πάμε για την 6η σεζόν! Καταλαβαίνεις ότι είναι υπέροχο ως συνθήκη. Στην παρέα μας έχει προστεθεί και ο Τόλης Παπαδημητρίου και το κλίμα είναι καταπληκτικό. Έχουμε αποκτήσει κοινό κώδικα και αυτό μας βοηθά να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Σε μια σειρά που κάνει πρωταθλητισμό, κοιτάς την τηλεθέαση;

Μόνη μου δεν θα ψάξω ποτέ για την τηλεθέαση. Όμως θέλω να ξέρω ότι πορευόμαστε καλά και ο κόσμος μάς παρακολουθεί. Θέλω να ξέρω ότι έχει αντίκτυπο η δουλειά μας, αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα άλλες φορές τα νούμερα ανεβαίνουν περισσότερο, άλλες κατεβαίνουν λίγο, όμως η «Μουρμούρα» έχει ένα σταθερό κοινό και αυτό αξίζει.