Μαρία Αραμπατζή: «Μπήκαμε αργά στον τηλεοπτικό στίβο αλλά δεν έχουμε άλλοθι»

Μαρία Αραμπατζή

"Κάνουμε μια δουλειά που είναι ούτως ή άλλως ανταγωνιστική" διευκρινίζει η Μαρία Αραμπατζή.

Η Μαρία Αραμπατζή επέστρεψε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα μέσα από το νέο πρόγραμμα του Action 24 και την εκπομπή Action Weekend. Η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον Γιάννη Βίτσα για τον σκληρό ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και τις φιλοδοξίες της.

Τώρα στο πρωινό του Σαββατοκύριακου σας τρομάζει ο ανταγωνισμός;

Κάνουμε μια δουλειά που είναι ούτως ή άλλως ανταγωνιστική. Επίσης, όλα τα κανάλια έχουν χτίσει τις ζώνες τους. Κανένα πρόγραμμα δεν έχει απέναντι του μαύρο. Το Action 24 είναι ένα νέο εγχείρημα. το καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού είναι πλήρως ανανεωμένο και πιστεύει πολύ στην ενημέρωση, πιστεύει στους ανθρώπους του. Εγώ προσωπικά τον ανταγωνισμό τον σέβομαι, τον υπολογίζω και σίγουρα κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης καθώς δείχνουν το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Κάνουμε τηλεόραση όχι για τον εαυτό μας αλλά για τον κόσμο.

Στο τέλος τι θα θέλατε να πει το κοινό που παρακολούθησε την εκπομπή;

Θα ήθελα να μας έχει εντάξει στη συντροφιά του Σαββατοκύριακου, να έχουμε γίνει επιλογή του, να έχει περάσει μαζί μας όμορφες στιγμές, να έχει μάθει και κάποια πράγματα ενδεχομένως. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν είμαστε της λογικής ότι, επειδή μπήκαμε αργά στον τηλεοπτικό στίβο, έχουμε περιθώριο ή άλλοθι. Εμείς δίνουμε όλη μας την καρδιά σε αυτή την προσπάθεια.