Μαρία Αντωνά: Θύμα διαδικτυακής απάτης η γνωστή δημοσιογράφος – «Είναι πολύ άδικο ό,τι ζω»

Μαρία Αντωνά

Το ατυχές περιστατικό και η εμπλοκή του πρώην συντρόφου της.

Αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη ήρθε τις τελευταίες ώρες η Μαρία Αντωνά. Η γνωστή δημοσιογράφος ενημερώθηκε από στενούς της φίλους πως το επίσημο προφίλ της στο Instagram έχει παραβιαστεί από χάκερ, ο οποίος προχώρησε στην ανάρτηση ενός ιδιαίτερα αιχμηρού σχολίου που στοχοποιούσε τον πρώην σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) δημοσιεύτηκε μέσα από τον λογαριασμό της ένα κείμενο σε Insta-story, στο οποίο η ίδια φερόταν να απευθύνεται προσωπικά στον 33χρονο πρώην ποδοσφαιριστή, αφήνοντας απρεπείς αιχμές προς το πρόσωπό του.

Η Μαρία Αντωνά εμφανώς ανήσυχη με το περιστατικό έσπευσε να ενημερώσει τους φίλους της πως πρόκειται για κάποιον χάκερ, αναζητώντας παράλληλα βοήθεια από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του.

Έπειτα από συζήτησή της μέσω μηνυμάτων με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού, η ίδια της έδωσε το δικαίωμα να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη συνομιλία τους, ώστε να πληροφορήσει το κοινό για το ατυχές περιστατικό.