Μαρία Ανδρούτσου: Κλέβει τις εντυπώσεις με το μαύρο μπικίνι της!

Μαρία Ανδρούτσου

Το μήνυμά της…

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Μαρία Ανδρούτσου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γι’ ακόμα μία φορά εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Η γιορτή της ζωής συμβαίνει κάθε μέρα! Κρατάω ότι με κάνει να χαμογελώ να ελπίζω να ονειρεύομαι να δημιουργώ! Αφήνω όλη την αρνητική κριτική για τον εαυτό μου και για τους άλλους και επικεντρώνομαι στην αγάπη, στα όνειρα, στη δύναμη της ψυχής και της σκέψης! Μπορείς να ακολουθήσεις…;;;», έγραψε η Μαρία Ανδρούτσου.

Η γιορτη της ζωης “συμβαινει” καθε μερα ! Κραταω ότι με κάνει να χαμογελώ να ελπίζω να ονειρεύομαι να δημιουργω! Αφηνω ολη την αρνητικη κριτικη για τον εαυτο μου και για τους αλλους και επικεντρωνομαι στην αγαπη ,στα ονειρα,στη δυναμη της ψυχης και της σκεψης! Μπορεις να ακολουθησεις…;;;💜👑🗝🌈🐬#home #sun #nature #water #love#innerpiece #instagood #photooftheday #beautiful #sky #clouds #cloudporn #fun #pretty #reflection #amazing #beauty #dontlistentothem #shore #waterfoam #seashore #singer #actor #beanicehuman #blackbikini #celebrationday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Androutsou (@maria_androutsou) στις

Δείτε περισσότερους Stars on the Beach εδώ…