Μάρα Δαρμουσλή: «Ήταν ξεκάθαρα restart ο ερχομός του μωρού, με τον Άγγελο έχω κενά μνήμης»

Μάρα Δαρμουσλή

Σε τρυφερή εξομολόγηση προχώρησε η Μάρα Δαρμουσλή.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μάρα Δαρμουσλή στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Μέσα σε όλα, η εντυπωσιακή ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε με τρυφερότητα στον ερχομό του δεύτερου γιου της αλλά και την απόφαση να προχωρήσει στην απόκτηση του έχοντας ήδη ένα παιδί ηλικίας 17 ετών.

Μάρα, έχεις έναν 17χρονο γιο, τον Άγγελο, από τον πρώτο σου γάμο. Πόσο εύκολη ήταν η απόφαση να ξαναγίνεις μητέρα ώρα;

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα αδελφάκι για τον Άγγελο, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να προκύψει τώρα. Ήθελα οικογένεια και ήθελα να μεγαλώσει ο Άγγελος μέσα σε μια οικογένεια. Όταν του το ανακοίνωσα, του ήρθε λίγο ξαφνικό μιας και η οικογένεια μεγάλωσε κατά πολύ και με τον σύντροφο μου και με το μωρό. Και ξέρεις ποια ήταν η απάντηση του γιου μου; «Δεν περιμένεις να σου κάνω ένα εγγονάκι;». Έκανα το λάθος να του δίνω να διαβάζει πολύ Αρκά όταν ήταν μικρός και πήρε το χιούμορ του μάλλον. Πάντως όταν παλαιότερα μου έλεγε «πότε θα μου κάνεις έαν αδελφό», εγώ του πήρα σκύλο!

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού είναι ένα restart για σένα;

Ξεκάθαρα. Με τον Άγγελο έχω κενά μνήμης, όχι γιατί τα έχω ξεχάσει αλλά γιατί δεν τα είχα ζήσει. Στα 23 μου, όταν έκανα τον Άγγελο, ζούσα τη φρενίτιδα της μέσης Ελληνίδας μάνας, συζύγου και εργαζόμενης. Με το που γέννησα έπρεπε μετά από τρεις εβδομάδες να επιστρέψω στη δουλειά γιατί είχα συμβόλαια που έτρεχαν στο εξωτερικό. Ήταν η εποχή που είχα αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνή brands – με την Carita συνεργαζόμουν 8 συνεχόμενα χρόνια, το ίδιο με τη L’ Oreal. Πλέον το αντιμετωπίζ τελείως διαφορετικά. Είμαι μια full time μαμά που ασχολείται 25 ώρες το 24ωρο με τον μικρό.

Ο Άγγελος μένει μαζί σας;

Ο Άγγελος είναι σε μια ηλικία που ανάλογα με τις δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις του επιλέγει που θα μείνει τα βράδια, σε εμάς ή στον πατέρα του. Το σχολείο του είναι κοντά σε μένα, οπότε εδώ είναι η έδρα του. Το καλοκαίρι μένει περισσότερο στον πατέρα του, επειδή ασχολείται με το ίδιο άθλημα και εκείνος, ΄στε να προπονούνται μαζί στο Muay Thai.