Μάρα Δαρμουσλή: «Η συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις»

Μάρα Δαρμουσλή

Όσα υποστήριξε η Μάρα Δαρμουσλή για τον πρώην συνεργάτη της, Γιώργο Κιμούλη.

Με θάρρος θέλησε να εκφράσει η Μάρα Δαρμουσλή την προσωπική της εμπειρία για τη συνεργασία που είχε πριν λίγα χρόνια στο θέατρο από τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη. Η γοητευτική ηθοποιός βρέθηκε στην παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις» που ανέβηκε με επιτυχία στο θέατρο Άλμα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μάρα Δαρμουσλή επέλεξε να σημειώσει χαρακτηριστικά: «Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα, παρά τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβα ούσα στη λίστα γυναικών συνεργάτιδων του κ.Κιμούλη. Σύμφωνα με την επικαιρότητα, συνάδελφοι ανοίγουν και περνούν μια «πόρτα», η καθεμία τη δική της, όπου αντιμετωπίζουν, πέραν όλων των άλλων, το λαϊκό δικαστήριο με την ταμπέλα «τα ήθελε και τα ‘παθε».Το ξέρω, γιατί το έχω ζήσει στο εξωτερικό, το κατήγγειλα και ακολούθησαν οι έννομες διαδικασίες».

«Όσον αφορά τον κ. Κιμούλη, όπως έχω δηλώσει και δημοσίως και εντύπως, η συνεργασία μας στην παράσταση «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Μάρα Δαρμουσλή προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα,παρά τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβα ούσα στη λίστα γυναικών συνεργάτιδων του…

Δημοσιεύτηκε από Mara Darmousli στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

«Το λόγο έχουν όσοι έχουν κάτι να πουν και καλώς πράττουν» κατέληξε, στην ανάρτηση, η ηθοποιός.