Μαντόνα: Το νέο μήνυμα μετά την εντατική – «Όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα, τα παιδιά μου ήταν δίπλα μου»

Madonna

"Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα", εξομολογείται η Βασίλισσα της Pop.

Μία εξαιρετικά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε το προηγούμενο διάστημα η Μαντόνα, περιπέτεια που έθεσε μάλιστα τη ζωή της σε κίνδυνο, όπως παραδέχθηκαν οι θεράποντες ιατροί της. Η 65χρονη «Βασίλισσα της Pop» βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμά της και διαγνώστηκε με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία την οδήγησε στην εντατική.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Μαντόνα βρίσκεται πλέον σε περίοδο ανάρρωσης, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή της οικογένειας και του σπιτιού της, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται σταδιακά για τον επαναπρογραμματισμό της παγκόσμιας περιοδείας της, την οποία αναγκάστηκε να αναβάλλει μέχρι νεοτέρας.

Σε νέο της μήνυμα μέσω Twitter η κορυφαία pop star έκανε γνωστό στους θαυμαστές της ανά την υφήλιο πως οι καινούργιες ημερομηνίες των συναυλιών της πρόκειται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη της για όλο το κύμα αγάπης που δέχθηκε στην περιπέτεια της υγείας της.

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Μαντόνα δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες της με φίλους, εξομολογούμενη τη σπουδαία στήριξη που έλαβε από αυτούς αλλά και τα παιδιά της, όταν τα περιθώρια στένεψαν και η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις.

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ. Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα…

Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά. Το ίδιο ισχύει και για την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.