Μαντόνα: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη νοσηλεία της στην εντατική

Μαντόνα

Η "Βασίλισσα της Pop" φαίνεται πως αναρρώνει μετά την σοβαρότατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Τις πρώτες της selfies στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε η Μαντόνα, μετά την σοβαρότατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η 65χρονη «Βασίλισσα της Pop» νοσηλεύτηκε τις τελευταίες εβδομάδες στην εντατική, όταν διαγνώστηκε με βακτηριακή λοίμωξη, όπως έγινε γνωστό.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία», ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο μάνατζέρ της τις προηγούμενες εβδομάδες.

Η τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, όπου παρέμεινε για αρκετές ημέρες κλινήρης λόγω της αδυναμίας και των εμετών που έκανε διαρκώς. Μόλις πριν μία εβδομάδα έγραψε στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ όλους για την θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λέξεις για ανάρρωση και ενθάρρυνση. Ένιωσα την αγάπη σας. Είμαι στον δρόμο της αποθεραπείας και φοβερά ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου.

Η πρώτη μου σκέψη, όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν θέλω να απογοητεύσω όποιον πήρε εισιτήριο για την παγκόσμια περιοδεία μου. Δεν ήθελα να απογοητεύσω επίσης τους ανθρώπους που εργάστηκαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσουμε το show».

Τις τελευταίες ώρες η Μαντόνα δημοσίευσε τις πρώτες της selfies, όπου φαίνεται να κρατά ένα λούτρινο μαξιλαράκι, εμφανώς καταβεβλημένη από την πρόσφατη περιπέτειά της, ενώ προχώρησε και σε ανάρτηση, σημειώνοντας: «Ένα τριαντάφυλλο μπορεί να είναι ολόκληρος ο κήπος μου, ένας φίλος ολόκληρος ο κόσμος μου. Ευχαριστώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)