Μαντώ Γαστεράτου: Το «καρφί» για πρώην φίλο και συνεργάτη της

Μαντώ Γαστεράτου

Δείτε όλα όσα είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

Στο περιοδικό “7 Μέρες TV” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά και για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει από συνεργάτες της.

Έρχομαι λοιπόν και στα τελευταία χρόνια της τηλεοπτικής σου διαδρομής. Συνεργάστηκες με τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον οποίο αν δεν κάνω λάθος είχατε δυσκολευτεί αρχικώς κατά την επαφή στον τηλεοπτικό αέρα.

Στην αρχή όντως είχαμε δυσκολευτεί λιγάκι μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας και να καταλάβω και εγώ πώς δουλεύει εκείνος και τι είδους άνθρωπος είναι. Αρχικώς είχα μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μου ακούγοντας περιγραφές που ανέφεραν πώς είναι ένας πολύ ισχυρός άνδρας και δύσκαμπτος. Εγώ γνώρισα έναν άνθρωπο παιχνιδιάρη με πολύ μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και διάθεση για ζωή. Είναι ένας μεγάλος άνδρας με ψυχή έφηβου. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτή την συνεργασία.

Κρατήσατε επαφή έπειτα από τη λήξη της συνεργασίας

Ανταλλάσσουμε περισσότερο μηνύματα στα social media. Για να σου πω την αλήθεια δεν έχω κρατήσει με το πλείστον των ανθρώπων που συνεργάστηκα στενή επαφή.

Γιατί;

Δεν επιδίωκα ποτέ να γίνω κολλητή ή να μπω στη ζωή κάποιου από τους συνεργάτες μου. Όλα αυτά τα χρόνια που βγαίνω στην τηλεόραση έχω κάνει δύο φίλους. Τη Μπάγια Αντωνοπούλου και το Φάνη Λαμπρόπουλο. Με τη Μπάγια γνωριστήκαμε στα καλλιστεία Είμαστε πια αχώριστες σαν αδελφές. Με το Φάνη Λαμπρόπουλο με τον οποίο γνωριζόμαστε έξι χρόνια και έχουμε αναπτύξει μία πολύ ουσιαστική σχέση.

Έχεις βιώσει ανταγωνισμό από συνεργάτες σου;

Και ποιος δεν έχει βιώσει;

Το χειρότερο πράγμα που σου έχουν κάνει;

Να περνάς πιο προσωπικές στιγμές με έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα μαζί του θεωρώντας ότι κάνετε ουσιαστική παρέα και ξαφνικά με το πέρας της συνεργασίας να εξαφανίζεται. Είναι δύσκολο να επενδύεις σε ανθρώπους και να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει κάτι αληθινό. Το βιώνεις λίγο ως απόρριψη αυτό. Φυσικά μπορεί να συμβεί και εκτός επαγγέλματος.