Μαντώ Γαστεράτου: «Θεωρώ άδικη τη σύγκριση με τη Ναταλία Γερμανού»

Mega Star

"Τώρα να συγκριθώ εγώ με μία γυναίκα όπως η Ναταλία Γερμανού, η οποία πραγματικά είναι από τις τοπ παρουσιάστριες που έχουμε στην Ελλάδα, είναι λίγο άδικο" παραδέχεται η Μαντώ Γαστεράτου.

Συνέντευξη για το Mega Star παραχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή της ιστορικής μουσικής εκπομπής καθώς και την «σύγκριση» με την Ναταλία Γερμανού.

Παρουσιάστρια στο «Mega star» κάθε Σάββατο στο MEGA. Πώς βιώνεις μέχρι τώρα αυτή την τηλεοπτική διαδρομή;

Το βιώνω πολύ όμορφα! Είμαι πολύ χαρούμενη με το γεγονός ότι παρουσιάζω μια τόσο ιστορική μουσική εκπομπή. Είναι μεγάλη μου τιμή. Παράλληλα κρατάω αυτό το αίσθημα που έχω κάθε φορά που γράφουμε την εκπομπή. Ότι δηλαδή ξυπνάω το πρωί και πηγαίνω στη δουλειά μου χαρούμενη. Απολαμβάνω το κάθε λεπτό. Ειδικά αυτές τις εποχές που τα πράματα είναι πολύ ρευστά και δεν ξέρει κανείς αν θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και την επόμενη σεζόν, προσπαθώ να το χαρώ όσο πιο πολύ μπορώ. Είναι από τις λίγες φορές, που πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω!

Είχες άγχος για τη σύγκριση με τη Ναταλία Γερμανού;

Όχι καθόλου. Γιατί θεωρώ πως είναι πολύ άδικο να συγκρίνουμε γενικότερα τους ανθρώπους, ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα κι επιτελεί το δικό του έργο.  Τώρα να συγκριθώ εγώ με μία γυναίκα όπως η Ναταλία Γερμανού, η οποία πραγματικά είναι από τις τοπ παρουσιάστριες που έχουμε στην Ελλάδα, είναι λίγο άδικο. Είναι πρότυπο παρουσιάστριας. Ίσα ίσα νιώθω μεγάλη χαρά που από αυτήν την εκπομπή έχουν περάσει τόσο αξιόλογοι άνθρωποι.

Ποια ενότητα είναι η αγαπημένη σου στην εκπομπή;

Τa «5 facts» τα οποία αναλύουμε κάθε φορά σε βίντεο. Για παράδειγμα πέντε μεγάλους καλλιτέχνες που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό και έχουν ελληνική καταγωγή. Αυτή η ενότητα μου αρέσει πολύ και φυσικά το «Σαν σήμερα», που μαθαίνουμε πιο τραγούδι ήταν επιτυχία τη συγκεκριμένη μέρα που προβάλλεται η εκπομπή.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον συμπαρουσιαστή σου, Αντώνη Δημητριάδη;

Ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, ξεχωριστός στον τομέα που καταπιάνεται και ένα πολύ γλυκό παιδί. Έχουμε χημεία και η συνεργασία μας είναι πολύ καλή.