Η Μαντώ Γαστεράτου μιλάει για Nomads και Γιώργο Μαυρίδη! «Δεν παρεξηγώ ούτε κρατώ κακία»

Nomads

«Όταν περνάς όλη την ημέρα με ξένους, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, να μην προσβάλλεις κάποιον άθελά σου ή να μην ενοχλήσεις».

Για το Nomads μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή.

[dfp_ads id=236982]

Το παιχνίδι τελείωσε νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε για εσένα. Πώς είσαι μετά την επιστροφή σου;

Είμαι σε λίγο περίεργη φάση, από τη μία λυπάμαι που έφυγα γιατί ήθελα να μείνω, από την άλλη όμως είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι πίσω στην οικογένειά μου. Είμαι πολύ δεμένη με την οικογένειά μου και δεν μου αρέσει να τους αφήνω. Παρόλο που έχω μείνει και στο παρελθόν μακριά από τους δικούς μου για εβδομάδες, εξακολουθεί να είναι τόσο δύσκολο όσο ήταν και την πρώτη φορά.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Πρώτα απ’ όλα τα αθλήματα. Δεν ξέρω πως φαίνονταν από την τηλεόραση, αλλά ήταν πολύ απαιτητικά. Είχαμε επιπλέον και τις καιρικές συνθήκες, μία ζέστη, μία κρύο, και σε τσάκιζε όλο αυτό. Μετά ήταν το κομμάτι της συμβίωσης. Όταν περνάς όλη την ημέρα με ξένους, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, να μην προσβάλεις κάποιον άθελά σου ή να μην ενοχλήσεις. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά.

Είδαμε στην ομάδα της Φωτιάς αρκετές εντάσεις με τον Γιώργο Μαυρίδη. Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Ο Γιώργος είναι καλό παιδί, απλώς δυσκολεύτηκε λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους να προσαρμοστεί. Φεύγεις από το σπίτι σου και πας στην άλλη άκρη του κόσμου να μείνεις σε ένα σπίτι με αγνώστους. Λογικό είναι κάποιοι να ζοριστούν. Δεν παρεξηγώ ούτε κρατώ κακία.

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στο Nomads;

Η εμπειρία του παιχνιδιού φυσικά. Ήταν ευκαιρία να ζήσω κάτι τόσο περίεργο και δεν ήθελα με τίποτα να τη χάσω. Δεν πρόκειται άλλωστε να εμφανιστεί ξανά κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ τυχερή που μου έγινε πρόταση.