Μαντώ Γαστεράτου: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε την πρόταση του Epsilon αντί του ΑΝΤ1!

Μαντώ Γαστεράτου

«Αυτό που έγινε ήταν ότι ήρθαν την ίδια χρονική περίοδο δύο πολύ αξιόλογες προτάσεις κι αυτό που έκανα ήταν να επιλέξω…».

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τη μετακίνησή της από τον ΑΝΤ1 στο Epsilon και εξήγησε για ποιο λόγο δεν της φάνηκε συμφέρουσα η πρόταση που της έγινε από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκες στη δίνη του κυκλώνα, γιατί κάποια δημοσιεύματα σε ήθελαν να μιλάς ταυτόχρονα με δύο κανάλια και να είσαι το μήλον της Εριδος μεταξύ ΑΝΤ1 και Epsilon.

Ολο αυτό ήταν πρωτόγνωρο για μένα, αλλά ομολογώ ότι δεν ένιωσα ότι ήμουν το μήλον της Εριδος, όπως γράφτηκε. Δηλαδή, άλλες παρουσιάστριες που είναι περιζήτητες και έχουν προτάσεις απ’ όλα τα κανάλια τι πρέπει να πουν; Αυτό που έγινε ήταν ότι ήρθαν την ίδια χρονική περίοδο δύο πολύ αξιόλογες προτάσεις κι αυτό που έκανα ήταν να επιλέξω αυτή που με συνέφερε καλύτερα. Η πρόταση του Epsilon είχε και… συνέχεια πέραν του «Splash» γι’ αυτό και την επέλεξα.

Αυτός ήταν ο λόγος που προτίμησες να πας στο Epsilon ή μήπως επειδή στον ΑΝΤ1 κεντρική παρουσιάστρια θα ήταν η Νικολέττα Ράλλη;

Αυτό που μου προτάθηκε από τον ΑΝΤ1 ήταν να παρουσιάσουμε την εκπομπή μαζί με τη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη. Επαναλαμβάνω ότι η πιο συμφέρουσα πρόταση για μένα ήταν αυτή του Epsilon, γιατί δεν αφορούσε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά θα υπάρχει περαιτέρω συνεργασία.

Σε ενόχλησαν τα σχόλια που έγιναν για τη μεταγραφή σου από «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1;

Η Φαίη Σκορδά είναι ένας άνθρωπος που πάντα με υποστήριζε και συνεχίζει να με υποστηρίζει. Και μάλιστα ήταν από τους ανθρώπους που μου ευχήθηκαν «καλή αρχή» στο νέο μου ξεκίνημα. Την εκτιμώ αφάνταστα. Είναι από τους ανθρώπους που έχω πολύ ψηλά.

Από αυτά που λες, υποθέτω ότι δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας στις φήμες που ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να έβαλε βέτο στην επιστροφή σου στο «Πρωινό», μετά τη συμμετοχή σου στο «Nomads».

Οχι βέβαια. Μακάρι να έχω την ευκαιρία και στο μέλλον να συνεργαστώ με ανθρώπους σαν τη Φαίη Σκορδά.

Είχες ενημερώσει τον ΑΝΤ1 για την πρόταση που δέχτηκες από το Epsilon;

Βεβαίως. Παρόλο που με τον ΑΝΤ1 δεν είχα συμβόλαιο συνεργασίας, τον ενημέρωσα. Οπως αντίστοιχα είχα μιλήσει και με το Epsilon για την πρόταση του ΑΝΤ1.

Θεωρείς ότι ο ΑΝΤ1 σε αξιοποίησε σωστά;

Φυσικά. Οσα χρόνια ήμουν στον ΑΝΤ1 μου δόθηκαν ευκαιρίες. Και στο «Lucky Room» ήμουν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και στο «Πρωινό» συνεργάστηκα με τη Φαίη Σκορδά και στο «Nomads» πήγα και με το «Netweek» έκανα ωραία πράγματα. Θα ήμουν αχάριστη αν ισχυριζόμουν ότι ο ΑΝΤ1 δεν με αξιοποίησε.

Ωστόσο, το «Το ταίρι ξέρει» δεν το έδωσαν σε σένα, αλλά στον Τόνι Σφήνο. Ενοχλήθηκες;

Οχι βέβαια. Οι άνθρωποι του καναλιού πίστεψαν ότι του ταίριαζε περισσότερο και η αλήθεια είναι ότι ο Τόνι Σφήνος είναι καταπληκτικός σε ό,τι κάνει. Και μου αρέσει πολύ που φοράει αυτή την προσωπικότητα και ακόμα και στις συνεντεύξεις του μιλάει πάντα ως Τόνι Σφήνος. Και όταν γυρίζει σπίτι του και κρεμάει το κοστούμι του επιστρέφει στην καθημερινότητά του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!