Μαντώ: «Είχε κλονιστεί η υγεία μου, έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά»

Μαντώ

«Κατέληξα να έχω θυρεοειδίτιδα και προβλήματα στο στομάχι μου. Κατά καιρούς είχα νοσηλευτεί», λέει η Μαντώ.

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Μαντώ. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν.

Βιώσατε κακοποιητική συμπεριφορά στη διάρκεια της καριέρας σας;

Όλοι μας βιώσαμε λίγο πολύ πράγματα. Στη δική μου περίπτωση ήταν λίγο πιο light οι καταστάσεις. Έχω κι έναν χαρακτήρα που ξέρει να απομακρύνει με τρόπο τους άλλους. Ήμουν λίγο απόμακρη σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι πολύ θετική, όμως, στο να βγαίνουν και να μιλάνε οι γυναίκες.

Έχετε ανασφάλειες με την εικόνα σας; Κάνετε αυστηρές δίαιτες, όπως πολλές γυναίκες;

Όπως πολλά κορίτσια στην εφηβεία, έτσι κι εγώ, έχω κάνει αρκετές δίαιτες. Έφτασα να ζυγίζω 54 κιλά, με ύψος 1.70. Είχα επιβάλλει στον εαυτό μου να μην τρώει. Δεν έτρωγα τίποτα και για τρεις μέρες έπινα μόνο υγρά. Έχω κάνει διάφορα τέτοια, αλλά τα έχω αφήσει πίσω μου, δεν θέλω να τα ξαναζήσω. Είχε κλονιστεί η υγεία μου, κατέληξα να έχω θυρεοειδίτιδα και προβλήματα στο στομάχι μου.

Κατά καιρούς είχα νοσηλευτεί. Η αυστηρή δίαιτα είναι ένας φαύλος κύκλος. Πρέπει το σώμα να λειτουργεί σαν μια μηχανή και να του δίνουμε αυτά που χρειάζεται. Τώρα, όμως, τρώω απ’ όλα και συμβουλεύω τις νέες κοπέλες να μην κάνουν δίαιτες γιατί είναι κάτι πολύ εναντίον στην υγεία τους.