Μάνος Ιωάννου: Το εντυπωσιακό κορίτσι που άλλαξε την κοσμοθεωρία του

Μάνος Ιωάννου

Full in love ο Μάνος Ιωάννου με την Ξένη του!

Πιο ερωτευμένος από ποτέ μοιάζει να είναι ο Μάνος Ιωάννου και μάλιστα δεν το κρύβει! Αν και ο ηθοποιός φροντίζει να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, λίγο πριν τον ερχομό του 2023 μπήκε μια γυναίκα στη ζωή του για να του αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία του.

Ο λόγος για την Ξένη Κωνσταντίνου, η οποία είναι το κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του γοητευτικού ηθοποιού και έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και αντιμετωπίζει τα πράγματα. Μάλιστα, πολλοί είναι οι εκπρόσωποι της σόουμπιζ που παραδέχονται ότι μέσα από τα βίντεο της health coach έχουν μάθει πολλά και έχουν εξελιχθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real life, ο Μάνος Ιωάννου και η Ξένη Κωνσταντίνου απολαμβάνουν τις βόλτες στη φύση και στη θάλασσα, έχουν άριστη επικοινωνία, ενώ το χιούμορ είναι ένα από τα σημεία επαφής τους. Αυτό το διάστημα το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του αγκαλιά μέχρι να επιστρέψει εκ νέου στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της νέα σεζόν. Μάλιστα, ο ηθοποιός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει μια καλή τηλεοπτική συμφωνία.

Μέχρι τότε όμως, ο Μάνος Ιωάννου και η αγαπημένη του δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από τη θάλασσα και την προσωπική τους χαλάρωση. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι στα τέλη Μαϊου, στον γάμου του καλού φίλου του ηθοποιού και επιχειρηματία στον χώρο του yachting Διονύση Πυλαρινού.

Αν και ακόμη δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη, αυτό, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι μέσα στα επόμενα σχέδια τους. Από τον κύκλο του ηθοποιού, δε, μοιάζει αυτή η σχέση να τον έχει αλλάξει πολύ ως άνθρωπο. Το βασικό επίτευγμα της Ξένης είναι ότι τον ώθησε να κόψει το κάπνισμα ενώ τον έχει μυήσει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.