Μανώλης Μητσιάς: Η απάντησή του μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία

Μανώλης Μητσιάς

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έγραψε ο Μανώλης Μητσιάς.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Μανώλης Μητσιάς ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις που έκανε για την ομοφυλοφιλία στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε ο Μανώλης Μητσιάς.

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.

Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.

Μιλώντας γι αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν. Θα ήθελα να πω ότι έχω πολλούς φίλους, συνεργάτες που είναι ομοφυλόφιλοι, ουδέποτε όμως τους ξεχώριζα για τη σεξουαλική τους προτίμηση», έγραψε ο Μανώλης Μητσιάς.