Μαίρη Βιδάλη: Το απρόοπτο με τη Σαπφώ Νοταρά πάνω στη σκηνή

Μαίρη Βιδάλη

«Εκείνη συνήλθε μετά από λίγο και κάπως τα μπαλώσαμε», είπε η Μαίρη Βιδάλη.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η Μαίρη Βιδάλη. Η ηθοποιός αποκάλυψε κι ένα απρόοπτο που της συνέβη επί σκηνής όταν έπαιζε με την αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά.

Είχατε ποτέ κάποιο απρόοπτο πάνω στη σκηνή;

Ναι, είχα! Μια φορά στο Βέμπο είχα μια σκηνή με τη Σαπφώ Νοταρά και πριν έπρεπε να έχω σπάσει κάποια πιάτα. Ένα γυαλί μου έκοψε το δάχτυλο και έτρεχαν μέσα. Μόλις πήγα να δώσω ένα γράμμα στη Σαπφώ τη βλέπω να βάζει τις φωνές και να οπισθοχωρεί. Το γράμμα ήταν μες στα αίματα και όταν το συνειδητοποίησα, το σκούπισα στην ρόμπα που φορούσα η οποία ευτυχώς ήταν κόκκινη. Εκείνη συνήθλε μετά από λίγο και κάπως τα μπαλώσαμε.

Γιατί δεν σας βλέπουμε σε κάποιο σίριαλ;

Μέχρι πριν τρία χρόνια δεν ήθελα εγώ, γιατί από το 2008-2009 υπήρχε η νοοτροπία «μην παίζεις, ρίχτα, φτύστα». Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» υπάρχει μια αναγέννηση, οι σκηνοθέτες πια είναι φοβερά αξιόλογοι και αξιοποιούν τους θεατρικούς ηθοποιούς. Τώρα θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, όμως πάντα μέσα σε δουλειές ουσιαστικής μυθοπλασίας.

Σε καθημερινή σειρά θα επιστρέφατε;

Λόγω του ότι ασχολούμαι με τα κοινά, καθώς είμαι περιφερειακή σύμβουλος, είναι κάτι πολύ δύσκολο να το κατορθώσω, γιατί έχω μια θέση ευθύνης. Σε άλλες περιόδους όμως που είμαι πιο χαλαρή φυσικά μπορώ να πάρω μέρος σε κάποια καθημερινή σειρά. Η σειρά που λατρεύω και ακόμη και αν έχω δουλειά την βλέπω στο Youtube είναι ο «Σασμός». Δεν μου αρέσει μόνο η σκηνοθεσία, αλλά και οι ερμηνείες.