Μαίρη Βιδάλη: «Με έπαιρνε συνέχεια στις 3 το πρωί και έλεγε ότι θα έρθει να με εκδικηθεί»

Μαίρη Βιδαλη

"Καταλάβαινα ότι ήταν ψυχασθενής" εξομολογήθηκε η Μαίρη Βιδαλη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Βιδάλη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη νέα θεατρική της παράσταση. Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε από καρδιάς στην μεγάλη επιτυχία του σίριαλ «Καλημέρα ζωή», τις εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά και τον εμμονικό της θαυμαστή.

Μέσα από το «Καλημέρα Ζωή» γνωρίσατε τεράστια επιτυχία. Βιώσατε τότε ακραία περιστατικά θαυμασμού;

Την εποχή του «Καλημέρα Ζωή» είχαμε αστεία περιστατικά με τους θεατές γιατί έμπαιναν στην δραματικότητα της ιστορίας. Κατά τη διάρκεια όμως της καριέρας μου, είχα κάποιους εμμονικούς θαυμαστές που έβρισκαν το προσωπικό μου τηλέφωνο, έπαιρναν στο σπίτι και έστελναν γράμματα.

Φτάσατε ποτέ σε σημείο να τρομάξετε;

Σε ένα σημείο μόνο ναι. Όταν κάποιος έπαιρνε συνέχεια στις 3 το πρωί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μου έλεγε ότι θα έρθει να με εκδικηθεί γιατί δεν έπαιξε την Ηρώ Κωνσταντοπούλου και την έπαιξα εγώ. Και ήταν άντρας (γέλια). Εγώ καταλάβαινα ότι ήταν ψυχασθενής. Δεν ήξερα πώς βρήκε το τηλέφωνο μου, γιατί τότε ήταν με απόκρυψη. Ήξερα ότι θα καλέσει το βράδυ και επί έναν μήνα δεν σήκωνα το τηλέφωνο. Έτσι σταμάτησε νομίζοντας ότι έχω αλλάξει. Είχε μεγάλη ψύχωση.

Πάθατε ποτέ κρίση πανικού;

Έχω κρίσεις πανικού όταν αρρωσταίνει κάποιος δικός μου άνθρωπος. Το διαχειρίζομαι μόνη μου με ένα ψυχοφάρμακο που είναι η δουλειά μου. Αυτό όμως είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μου έχει συμβεί.