Μαίρη Μπάρκουλη: «Η Καίτη Γκρέυ είναι πιο μεγάλη από τον Ανδρέα Μπάρκουλη, λογικό είναι να ξεχνάει»

Μαίρη Μπάρκουλη

«Μαζί μου έγινε καλά και τα έκοψε όλα. Αλλά πού να το θυμάται η κυρία αυτή»;

Ανοίχτηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η μυστική διαθήκη που άφησε ο Ανδρέας Μπάρκουλης, την οποία δημοσίευσε η Espresso. Μοναδικοί κληρονόμοι ορίστηκαν ο 14χρονος γιος του Νικόλας και η τελευταία σύζυγός του Μαίρη Μπάρκουλη.

Η Μαίρη Μπάρκουλη είναι αποφασισμένη για όλα και δηλώνει στη δημοσιογράφο Άννα Τσιάλτα πως δεν θα αφήσει κανέναν να αμαυρώσει το όνομα και τη μνήμη του συζύγου της. «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην ακούσω κάτι που προσβάλλει τη μνήμη του Ανδρέα. Εκεί θα πέσουν και αγωγές και θα τους πάρω ολόκληρες περιουσίες» αναφέρει. Θυμάται τις δύσκολες ώρες με την υγεία του Ανδρέα και πως μπαινόβγαιναν στα νοσοκομεία. Με πρωτοβουλία της, όπως λέει, ζήτησε από τον προσωπικό γιατρό του άνδρα της, τον Γιάννη Ιωαννίδη, να τη μάθει να διαβάζει τις εξετάσεις, τις ακτινογραφίες και να «βλέπει» τα σημάδια ώστε να προλαβαίνει τα χειρότερα. «Εγινα, εντός εισαγωγικών, λίγο γιατρός για εκείνον. Ξέρεις πόσο μου χρησίμευσε αυτό αργότερα; Πάρα πολύ. Τον έσωσα πολλές φορές από τον θάνατο».

[dfp_ads id=236982]

«Η Καίτη Γκρέυ είναι μεγάλη και στην ηλικία της είναι λογικό να ξεχνάει»

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Καίτης Γκρέυ την έκαναν έξαλλη. Η τραγουδίστρια σε τηλεοπτική συνέντευξή της είπε πως ο ηθοποιός έπαιρνε δύο συντάξεις και ότι, αν είχε μια καλή και σωστή σύζυγο, δεν θα τον υποβίβαζε και δεν θα τον έβαζε να ζητιανεύει. Η Μαίρη Μπάρκουλη της απαντάει μέσω της «Espresso» με τον δικό της τρόπο: «Εγώ τον Αντρέα τον γνώρισα μετά τα ποτά και τις καταχρήσεις, ήταν χάλια. Μαζί μου έγινε καλά και τα έκοψε όλα. Αλλά πού να το θυμάται η κυρία αυτή; Είναι πιο μεγάλη από τον Αντρέα και στην ηλικία της είναι λογικό να ξεχνάει. Όσον αφορά την αναφορά της στη ζητιανιά, ουδέποτε ζήτησα χρήματα από κανέναν. Τα βγάζαμε πέρα μόνο με τη σύνταξή του. Κάποιοι φίλοι μόνο με βοήθησαν με την καρδιά τους και χωρίς να το ζητήσω. Δύο συναυλίες έγιναν προς τιμήν του και πλήρωσα και το ταξί για να γυρίσω σπίτι μου».