Μαίρη Μηλιαρέση: «Θεωρούσα ότι η Φάρμα θα έχει μια αξιοπρέπεια, δεν θα το έκανα ξανά με τα ίδια δεδομένα»

Μαίρη Μηλιαρέση

«Όλη μέρα έκανα πράγματα και δουλειές τα οποία δεν παίχτηκαν ποτέ», λέει η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία μίλησε για την απόφασή της να μπει στη Φάρμα.

Γιατί αποφασίσατε να μπείτε στη Φάρμα;

Αποφάσισα να μπω στη Φάρμα γιατί ήμασταν σε καραντίνα, γιατί το παιδί μου έχει μεγαλώσει και δεν ασχολούμαι συνέχεια μαζί της πια και γιατί θεωρούσα ότι αυτό το παιχνίδι έχει μια αξιοπρέπεια, ενώ παράλληλα αγαπώ και τον τρόπο ζωής που έχει επαφή με τη φύση.

Είμαι γεννημένη για να τα βγάζω πέρα σε τέτοιες συνθήκες. Ωστόσο έπεσα στην περίπτωση όπου ήταν ένα τηλεοπτικό προϊόν, ενώ εγώ δεν το είχα πάρει έτσι, με αποτέλεσμα να μην συμμετέχω στις ίντριγκες, στα κουτσομπολιά κλπ. Όλη μέρα έκανα πράγματα και δουλειές τα οποία δεν παίχτηκαν ποτέ.

Έτσι κάποια στιγμή με έπιασαν τα ψυχολογικά, τα μαμαδίστικά μου και έβγαλα τον εαυτό μου στον τάκο, για να σώσω ένα κοριτσάκι, το οποίο τελικά το μετάνιωσα. Θα ήθελα να είχα μείνει παραπάνω. Έφυγα γιατί δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική.

Θα το ξανά κάνατε;

Σίγουρα δεν θα το ξανά έκανα με τα ίδια δεδομένα. Ωστόσο αν κάποιος μου έλεγε ότι θα μπω και θα είναι όπως το έχω στο μυαλό μου, δηλαδή δουλειές, δημιουργία, επαφή με τη φύση και τα ζώα, φυσικά θα ξανά πήγαινα γιατί δεν πρόλαβα να το χαρώ. Με πίκρανε πολύ όλο αυτό. Κυρίως η αδικία από εμένα προς τον εαυτό μου. Δεν μου φέρθηκα καλά. Έβαλα πάλι πάνω από εμένα τους άλλους.