Μαίρη Μηλιαρέση: «Εγώ αρρώστησα κι εκείνη βρήκε την ευκαιρία κι έβαλε τη δική της παρουσιάστρια»

Μαίρη Μηλιαρέση

"Φυσικά η εκπομπή δεν έκανε καλά νούμερα, ενώ έλειπα, αλλά εκείνη είχε βάλει τα δυνατά της για να προμοτάρει την επιλογή της" ανέφερε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση για το bullying που είχε δεχθεί από αρχισυντάκτρια σε εκπομπή που παρουσίαζε.

Έχετε δεχτεί εργασιακό bullying από αρχισυντάκτριά σας. Μιλήστε μας γι’ αυτό. Τι σας έκανε και γιατί;

Είχα μια εκπομπή, που μου είχε αναθέσει το κανάλι στο οποίο εργαζόμουν, στην οποία η αρχισυντάκτριά μου ήθελε να βάλει μια δική της παρουσιάστρια. Δεν ξέρω αν μπορεί να διανοηθεί κάποιος πώς είναι ο άνθρωπος που έχεις μέσα στο αυτί σου για πολλές ώρες κάθε μέρα, να σε μειώνει συνέχεια και να σε υποβαθμίζει με σκοπό να σε αντικαταστήσει με άτομο της προτίμησής του. Το χειρότερο έγινε όταν κάποια στιγμή αρρώστησα με υψηλό πυρετό και αναγκαστικά έμεινα σπίτι μου για δύο μέρες. Τότε εκείνη βρήκε την ευκαιρία και έβαλε τη δική της παρουσιάστρια. Όταν λοιπόν επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά αντί να με ρωτήσει πώς είμαι, μου είπε «είδες πώς είναι να παρουσιάζεις όταν είσαι δημοσιογράφος;» γιατί η αντικαταστάτριά μου είχε πτυχίο δημοσιογραφίας ενώ εγώ όχι. Φυσικά η εκπομπή δεν έκανε καλά νούμερα, ενώ έλειπα, αλλά εκείνη είχε βάλει τα δυνατά της για να προμοτάρει την επιλογή της. Τελικά δεν τα κατάφερε και συνέχισα εγώ την εκπομπή μου.

Πώς το αντιμετωπίσατε;

Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, όπως κάνω πάντα. Κάποια στιγμή στο κανάλι είχαν γίνει καταλήψεις και έκαναν απεργία γιατί δεν πληρωνόταν κανείς. Ήμουν η μόνη που δεν συμμετείχα, γιατί το μόνο που ήθελα, ήταν να πληρωθώ και έκανα τα πάντα γι’ αυτό. Στο τέλος έφτασα να κάνω τρίωρη εκπομπή, χωρίς αρχισυνταξία, χωρίς θέματα, χωρίς καλεσμένους χωρίς τίποτα και την έβγαζα μόνη μου. Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να πληρωθώ, αλλά τελικά δεν πήρα τίποτα. Έπαθα μεγάλη ζημιά.