Η Μαίρη Γεώρτση από το BAR απαντά επιτέλους τι έγραφε το χαρτάκι που έδωσε στη Σοφία!

Μαίρη Γεώρτση

Τι αποκαλύπτει για τον Ανδρέα Παρασκάκη; Η σκηνή που κόπηκε και δεν είδαμε ποτέ!

Η Μαίρη Γεώρτση, η παίκτρια του BAR και γυμνάστρια που έχασε το έπαθλο από τον Ανδρέα Παρασκάκη, έχει να δώσει συνέντευξη πάνω από δέκα χρόνια. Αποφάσισε, λοιπόν, να απαντήσει για όλα -και για το χαρτάκι- στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Το αποτέλεσμα του τελικού

Στο θέμα του τελικού αποτελέσματος δεν μου έδειξε κανείς τίποτα. Βλέπω τώρα ότι για τα αποτελέσματα των τηλεοπτικών διαγωνισμών έχουν μέχρι και ορκωτούς λογιστές. Εμένα δεν μου έδειξε κανείς κάτι για το τελικό αποτέλεσμα. Απλώς ανακοινώθηκε και πάπαλα.

Το δαχτυλίδι που της έφερε ο Ανδρέας Παρασκάκης

Στο τελικό μου έφερε ένα δαχτυλίδι να μου κάνει πρόταση γάμου και του είπα «Πες το μου ρε συ να το στήσουμε μαζί σαν αστείο να γελάσουμε». Όμως εκείνος το έκανε για να ξαφνιαστώ και να με φέρει σε δύσκολη θέση. Από εκεί κατάλαβα πόσο διαπλεκόμενος ήταν και του το είπα.

Τι έλεγε το περιβόητο χαρτάκι που έδωσε στη Σοφία;

Λοιπόν, κάποια μέρα  είδα στεναχωρημένη μια παίκτρια, τη Σοφία. Μου έκανε νόημα να πάμε κάπου μόνες μας και μου εκμυστηρεύτηκε τη στεναχώρια της, το άγχος της, τον έρωτά της για τον Λορέντζο. Την άλλη μέρα λοιπόν της έγραψα σ’ ένα χαρτάκι την Ιθάκη του Καβάφη. «Σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος» κ.λ.π. Νόμιζα ότι δεν κατάλαβε τίποτα ο κόσμος, όμως τα κατάλαβε όλα.

Δέχτηκα bullying από τη Ναταλία Γερμανού

[dfp_ads id=236982]

Στεναχωρήθηκα όταν είδα στην εκπομπή Μη Χανόμαστε της Ναταλίας Γερμανού δύο παίκτες από το παιχνίδι. Αφού βέβαια είχα κλήση πρώτα εγώ να πάω στην εκπομπή και αρνήθηκα ευγενικά. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δέχτηκα bullying από την ίδια τη Ναταλία, η οποία έλεγε στους ακροατές των εκπομπών της να περιμένουν τη γυμνή μου φωτογράφιση. Ήταν λοιπόν αδύνατο να δεχτώ πρόσκληση της εκπομπής της. Ξεκίνησε την ανθρωποφαγία χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά. Βέβαια, τη διέψευσα παταγωδώς και μετά από τόσα χρόνια έστησε ένα σκηνικό ώστε να μιλήσουν για μένα και για το χαρτάκι μου.

Η ιστορία από το BAR που δεν έχει ειπωθεί

Μια μέρα η Σοφία και η Στέλλα είχαν κάνει το σπίτι λαμπόγυαλο. Τη μια μέρα υπήρχαν γυαλικά και την άλλη τίποτα. Μπήκε συνεργείο καθαρισμού για να καθαρίσει ο χαμός.

Η Γιώτα Καρούνου και το «τσουτσέκι»

Το είχε πει η Μαργαρίτα στη Γιώτα, αλλά μου μετέφεραν ότι ένας σχολιαστής σε μια εκπομπή ανέφερε το όνομά μου. Τελείως άσχετος…