Μαγνήτισε τα βλέμματα η Κιάρα Μαρκέζη στα Ματογιάννια

Κιάρα Μαρκέζη

Η κάμερα την “συνέλαβε” να βολτάρει με τον καλό της και φιλική παρέα στα γραφικά στενοσόκακα της Χώρας

Η Κιάρα Μαρκέζη βγήκε σεργιάνι στα κοσμικά Ματογιάννια μαγνητίζοντας τα βλέμματα και την κάμερα του Mykonos Live TV. Σε ένα break από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου επέλεξε να αποδράσει στην Μύκονο για να γεμίσει τις… μπαταρίες της και τον instagram-ικό λογαριασμό της με φρέσκο φωτογραφικό υλικό για τους 28 χιλιάδες followers τους.

Μη φανταστείτε ωστόσο ότι εμφανίστηκε στο νησί των Ανέμων ασυνόδευτη. Απεναντίας, ταξίδεψε στην Μύκονο με τον αγαπημένο της. Η κάμερα την “συνέλαβε” να βολτάρει με τον καλό της και φιλική παρέα στα γραφικά στενοσόκακα της Χώρας. Αυτό που προξένησε εντύπωση είναι ότι δεν αποχωρίστηκε στιγμή από τα χέρια της το κινητό της.

Η Κιάρα ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το μόντελινγκ. Έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις του Βασίλη Ζούλια, στο Athens Xclusive Designers Week. Παράλληλα, πέρασε από οντισιόν για το «Greece’s Next Top Model» τον Νοέμβριο του 2018, αλλά κόπηκε λόγω των τατουάζ της, παίρνοντας δύο «όχι» από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε την Κιάρα Μαρκέζη στην Μύκονο…

Πηγή: mykonoslivetv