Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Ξαπλώνει στα βράχια και «μοιράζει» εγκεφαλικά!

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram...

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απολαμβάνει τον καυτό ήλιο και τη θάλασσα και μοιράζεται με τους followers της τη χαρά της αλλά και το οφθαλμόλουτρο που προσφέρει στον ανδρικό πληθυσμό. Η μουσική παραγωγός αυτήν την φορά δε μας έδειξε τη φημισμένη πίσω όψη της αλλά προτίμησε τη στάση «γοργόνα», μια δηλαδή πιο «αθώα» εκδοχή από τις συνηθισμένες της πόζες.

Είναι γεγονός πως το ροζ-μαύρο μπικίνι που φορά  κολακεύει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και γι’ αυτό και δεν ντρέπεται να προβάλει την αθώα και συγχρόνως σέξι εκδοχή της. Άλλωστε όλοι έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας τη Μάγκυ με τα διάσημα οπίσθιά της , από τη δεκαετία του ’90, με τις γυμνές της φωτογραφήσεις που «τρέλαινε» το ανδρικό κοινό των περιοδικών.

«I love summer in Greece!!! 😍 Καλοκαιράκι σε αγαπώ 🧡 🧡 🧡 Σας στέλνω δροσερά καλοκαιρινά φιλιά!!! 😍 Καλημέρα στο φοβερό μου παρεακι! Τα λέμε το μεσημέρι 4-6 🔊 🔊 🔊 στο #maggiestouch 🎤 🎵 📻 babe 💋 στον @music89.2 ❤️ ❤️#ilovegreece #Summertime#summeringreece #beachbabe#beachbody #beachlife🌴», έγραψε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της Μάγκυς Χαραλαμπίδου…

Δείτε εδώ περισσότερους Stars on the beach…