Μάγδα Τσέγκου: «Είναι συγκλονιστικό να μην βιώνεις ούτε το τελευταίο αντίο ενός ανθρώπου που αγαπάς»

Μάγδα Τσέγκου

Η συγκινητική εξομολόγηση της δημοσιογράφου...

Για την απώλεια δύο αγαπημένων της προσώπων, της γιαγιάς της και του παππού της μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Μάγδα Τσέγκου.

«Η γιαγιά μου η Μαρία, της μαμάς μου η μαμά ήταν η μεγάλη μου αδυναμία και όταν «έφυγε«, το θάνατο της τον βίωσα λίγο δύσκολα. Έφυγε 31 Δεκεμβρίου το βράδυ το 2007. Τότε δεν ήμουν στην Ελλάδα. Δούλευα στον Τέρενς Κουίκ τότε και κάναμε συνεχώς αποστολές. Τότε είχαμε πάει στην Συρία. Ο θάνατος της γιαγιάς μου με έχει σημαδέψει, δεν θα το ξεπεράσω ποτέ γιατί δεν ήμουν εκεί. Πέθανε η γιαγιά μου 11:45 το βράδυ, πήρα την οικογένεια μου να τους ευχηθώ για τα χρόνια πολλά και μου λένε «Πέθανε η γιαγιά».

[dfp_ads id=236982]

Πάρα πολύ σκληρό. Δεν πρόλαβα ποτέ να πάω στην κηδεία της γιατί ήμασταν στα βάθη της Συρίας και ήταν τρομερά δύσκολο, δηλαδή από το αεροδρόμιο η απόσταση ήταν τουλάχιστον 10 ώρες με το λεωφορείο, μετά έπρεπε να πάρουμε πτήση να έρθουμε στην Αθήνα και από την Αθήνα στην Πρέβεζα και η κηδεία ήταν την άλλη μέρα. Δεν έζησα ποτέ την κηδεία της γιαγιάς μου, δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου συμβεί αυτό. Είναι συγκλονιστικό να μην βιώνεις ούτε το τελευταίο αντίο ενός ανθρώπου που αγαπάς» εξομολογείται η δημοσιογράφος, η οποία αναφέρεται και στην απώλεια του παππού της μερικά χρόνια μετά:

«Ήταν 2 Δεκεμβρίου το βράδυ, είχε έρθει η αδελφή μου στην Αθήνα και ο παππούς μου ήταν σχετικά καλά, δεν περίμενε κανείς ότι θα φύγει. Έχω πέσει για ύπνο και βλέπω ότι πέθανε ο παππούς στον ύπνο μου. Ξυπνάω 2:15 και παίρνω την αδελφή μου τηλέφωνο και της λέω «Γιώτα δεν είμαι καλά, είδα ότι πέθανε ο παππούς» και μου λέει «έρχομαι στο σπίτι» και μου λέει «πέθανε ο παππούς πριν από μισή ώρα» και έχω μείνει «παγωτό».