Μάγδα Τσαγγάνη: «Φοβάμαι μήπως ξανά βγάλω καρκίνο αν γυρίσω στην τηλεόραση»

Μάγδα Τσαγγάνη

"Με έχει πάρει από κάτω, δεν είμαι η Μάγδα που ήμουν κάποτε" εξομολογήθηκε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Μάγδα Τσαγγάνη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για την πολύχρονη τηλεοπτική της απουσία καθώς και την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τηλεοπτικά έχουμε αρκετό καιρό να σας δούμε. Έκλεισε αυτός ο κύκλος για εσάς;

Θα σου πω ότι λάτρευα το επάγγελμά μου κι ακόμα το αγαπώ. Ωστόσο είμαι πεπεισμένη ότι η αρρώστια μου προκλήθηκε από το πολύ άγχος που είχα όλα τα προηγούμενα χρόνια γι’ αυτή τη δουλειά και δεν θέλω να το ρισκάρω. Φοβάμαι. Με έχουν φωνάξει για δουλειές αλλά δεν θέλω, δεν μου βγαίνει. Φοβάμαι μήπως ξανά βγάλω καρκίνο αν γυρίσω στην τηλεόραση. Είναι μεγάλο κρίμα βέβαια που έχω τόσο φόβο, γιατί εμείς οι κωμικές έχουμε ψωμί μέχρι τα εκατό μας. Δεν μπορώ όμως. Με έχει πάρει από κάτω, δεν είμαι η Μάγδα που ήμουν κάποτε. Το ευτυχές είναι ότι έχω παίξει στις ωραιότερες σειρές του mega, οι οποίες παίζονται σε επαναλήψεις κι ο κόσμος δεν με ξεχνάει.

Τον καρκίνο που είχατε, τον ανακαλύψατε τυχαία;

Έκανα μπάνιο και είδα ότι στο δεξί μου στήθος είχε ένα βαθούλωμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι ήταν καρκίνος και μάλιστα έχασα το στήθος μου, διότι υπήρχε κι ένα μικρότερο καρκινάκι πίσω από τη θηλή. Δεν μπόρεσα να κάνω αποκατάσταση, δεν είχα το κουράγιο να κάνω άλλα τρία χειρουργεία, φοβόμουν πάρα πολύ. Έκανα συνολικά έξι χημειοθεραπείες, αλλά ευτυχώς ο οργανισμός μου τις αντιμετώπισε καλά και δεν ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ.